首页
登录
职称英语
In the 1970s, many people became concerned about energy. People in developed
In the 1970s, many people became concerned about energy. People in developed
游客
2024-08-21
69
管理
问题
In the 1970s, many people became concerned about energy. People in developed countries had to face up to the fact that they used too much energy, and energy sources weren’t going to last forever. One architect, Michael Reynolds, decided to do something about this. He set out to design homes that were cheaper to build and more energy-efficient. In addition, he wanted to do something about the rubbish problem, and came up with the idea of ’ earthships’.
Although ’ earthship’ sounds like the name of a boat, an earth-ship is actually a house. However, it is a house with a difference. Earthships are constructed from garbage, and they are built using only 10 percent of the energy needed to build an ordinary house. Moreover, after they are built, earthships use only 10 percent of the energy required to heat, light and cool a regular home.
One of the big benefits of earthships is that they are made from recycled materials. The main construction material of an earthship is used tires that are filled with dirt. The dirt-filled tires are then laid flat and stacked like bricks. Because tires are round, there is lots of extra space between columns of tires. These spaces are filled with used cardboard. The tires and cardboard form the outside walls of an earthship. The walls between rooms inside don’t need to be as strong, so these walls are made with old cans, bottles and cement. All the walls are then covered and painted. In the end, the house looks just like a typical home.
Another benefit of an earthship is that it saves energy and natural resources. For example, an earthship uses less water than an ordinary house. Rain water, which is collected on the roof, is used for drinking and bathing. Furthermore, earthships need much less energy than ordinary houses for healing and cooling because they are built partly into the ground. This stops the inside of the house from getting too hot or too cold.
All of these features make earthships very environmentally friendly. That’s one of the reasons they have caught on throughout the world. Earthships have been built in Bolivia, Australia, Mexico, Japan, Canada, England, Scotland and all over the US. Maybe in the near future, an earthship will be landing near you! [br] What is the main idea of this passage?
选项
A、Environmentalists are concerned about energy.
B、Earthships have been built in many different countries.
C、Earthships look like typical houses.
D、Earthships are environmentally friendly homes.
答案
D
解析
(该篇文章主要围绕earthships而展开,首先描述了earthships兴起的原因,接着对其建造和益处进行了描述,并且最后一段对以上内容进行总结,指出“环保是earthships流行开来的原因之一”,因此选项D最能概括本篇文章的内容。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3729048.html
相关试题推荐
Inthe1970s,manypeoplebecameconcernedaboutenergy.Peopleindeveloped
IntheUnitedStatestoday,manypeoplewantacollegeeducation.However,a
IntheUnitedStatestoday,manypeoplewantacollegeeducation.However,a
IntheUnitedStatestoday,manypeoplewantacollegeeducation.However,a
IntheUnitedStatestoday,manypeoplewantacollegeeducation.However,a
IntheUnitedStatestoday,manypeoplewantacollegeeducation.However,a
Peoplewearclothestoprotecttheirbodiesfromthecoldortheburningsun,
Peoplewearclothestoprotecttheirbodiesfromthecoldortheburningsun,
Peoplewearclothestoprotecttheirbodiesfromthecoldortheburningsun,
Peoplewearclothestoprotecttheirbodiesfromthecoldortheburningsun,
随机试题
[audioFiles]2012q3/audio_ezfm_001_20129[/audioFiles]Suc
[originaltext]ArecentreporthasshownthathereintheUnitedStates,we’
[originaltext]W:EnglishLanguageCenter.MayIhelpyou?M:I’mcallingtofin
A.7天内 B.10天 C.14天 D.2~3天 E.7天良性前列腺增生
清代瓷器在颜色釉方面有更多创新和发展,下面不是素三彩中常使用的颜色是( )。A
A.敏感抗生素分组轮流使用 B.用药后症状消失即停药 C.用药48小时无效应
不是加德纳菌性阴道炎的实验室诊断依据为A.可见线索细胞 B.pH>4.5 C
共用题干 资料2014年5月,某审计组对甲公司2013年度财务收支进行了审计。
在完成SDS评定时,要求受测者仔细阅读每一条,然后根据最近()的实际感觉,在适
医学会应当自受理医疗事故技术鉴定之日起,几日内通知医疗事故争议双方当事人提交进行
最新回复
(
0
)