首页
登录
职称英语
We now take photography very much for granted. We can hardly imagine newspap
We now take photography very much for granted. We can hardly imagine newspap
游客
2024-08-21
47
管理
问题
We now take photography very much for granted. We can hardly imagine newspapers, magazines and books without photographs. Scientists, doctors and policemen and many other people use photography daily in their work. And of course we all love to take photos of family, friends and places we visited.
Yet photography is less than two hundred years old. The first photograph was taken in 1826 by a Frenchman, Joseph Nicephore Niepce. It was of a view from his window. The photograph was on a metal plate, and the exposure took eight hours. For the next forty years or so, though there were many developments in photography, cameras remained heavy and expensive. Photographs were made on large glass plates. Exposures were at least one or two seconds. Tripods (三脚架)were essential. The photographer also needed knowledge and equipment to process his work.
Then, in 1888 an American named George Eastman manufactured a small hand-held box camera. This took 100 circular photographs on a roll of film. Moreover, the photographer simply sent the exposed roll to the Kodak Company for processing. The Kodak slogan was:" You press the button, we do the rest!" The age of mass amateur (业余的)photography had arrived.
Nowadays, nearly everyone can afford at least a simple camera. We can make personal records of family life and social occasions. For the first time in history, ordinary people can see what their grandparents and great grandparents looked like.
At first, many painters feared that the birth of photography meant the death of painting. In fact, photography has stimulated the growth of painting over the last two centuries. Because photography is so efficient at accurately recording what people and places look like, artists have felt free to paint in more imaginative ways. They now often make colourful patterns, perhaps getting their ideas from what they see but not trying to record it "photographically".
Questions 66—70
Answer the following questions according to the passage. [br] What two changes in photography happened from 1826 to 1888, before George Eastman’s box camera was made?
选项
答案
Photographs were made on large glass plates and exposures took only one or two seconds.
解析
(通读文章第二段,可知在1826年至1888年间,拍摄照片转换为了玻璃板,曝光时长也缩短到了一两秒。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3728824.html
相关试题推荐
Whenconfrontedwithsuchquestion,mymindgoes______,andIcanhardlyremembe
Experimentsinthephotographyofmovingobjects______inboththeUnitedStates
Hislastbookreceivedexcellent______inthenewspaper.A、reviewsB、previewsC、re
HardlyhadProfessorWilsonfinishedhisspeech______theaudiencestartedcheeri
Experimentsinthephotographyofmovingobjects______inboththeUnitedStates
Wenowtakephotographyverymuchforgranted.Wecanhardlyimaginenewspap
Wenowtakephotographyverymuchforgranted.Wecanhardlyimaginenewspap
Wenowtakephotographyverymuchforgranted.Wecanhardlyimaginenewspap
Wenowhavephotography,film,radio,TV,thetelephone,mobilephoneandmanye
ImaginethatyouaregoingtoWenchuanasavolunteertohelpvictimsoftheMay
随机试题
FAXCOVERSHEETTECH
WhichofthefollowingisNOTasuffix?A、On.B、Tion.C、Ly.D、Tive.A译文:下列哪一项不是后缀
PASSAGETWOAlcohol,hungerandmentalstrain.可在第五段中找到本题答案,即除了酒精、饥饿、运动时用嘴呼吸及过多谈话外,
Inanybusinesssituation,therecomesatimetobringtoaclosedeliberation,
[originaltext]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhavenow,a
《安全生产许可证条例》是根据()的有关规定制定的,为了严格规范安全生产条件
动态的地籍资料是指适应土地( )、土地市场活动的需要,及时地进行土地变更登记,
被誉为“万园之园”的圆明园被焚毁于()A.鸦片战争期间 B.第二次鸦片战争期
应收账款周转率是营业收入与平均应收账款的比值,周转率越高,意味着应收账款的管理越
根据物权法律制度的( )原则,不动产物权的设立、变更、转让和消灭,经依法登记,
最新回复
(
0
)