首页
登录
职称英语
How does rotational grazing reduce the need for pesticide treatments? [br] [ori
How does rotational grazing reduce the need for pesticide treatments? [br] [ori
游客
2024-08-18
68
管理
问题
How does rotational grazing reduce the need for pesticide treatments? [br]
Grasslands need time to rest when the cattle and other animals feed on them. Moving animals from one area of pasture to another can provide the time needed for new growth. This is called rotational grazing. Experts say rotational grazing is good for land and animals, and it can save money. This form of grazing can reduce the need for pesticide treatments by reducing the growth of weeds. And it can limit the need for chemical fertilizers by letting the animal waste do the job of natural fertilizer.
Multiple sclerosis is not very easy to say. Those who suffer from the disease may also have difficulty naming it. One sign of multiple sclerosis is losing the ability to speak clearly. It is estimated that more than two million five hundred thousand people worldwide suffer from multiple sclerosis, which also is called MS. MS is a disease of the brain and spinal cord. The cause of the disease is not known. In patients with MS, the covering of the nerves is destroyed. This blocks signals that pass through the nerves to the muscles of the body and back to the brain.
选项
A、Loss of the ability to hear.
B、Loss of the ability to see well.
C、Loss of the ability to speak clearly.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3725011.html
相关试题推荐
Howdoesrotationalgrazingreducetheneedforpesticidetreatments?[br][ori
Howdoesrotationalgrazingreducetheneedforpesticidetreatments?[originalt
______thattheymayeventuallyreducetheamountoflaborneededonconstruction
—Howdoyoufeelaboutcountriesthatdon’ttrytoreduceglobalwarming?—_____
Thecolddrink______himafterhislonghotjourney.A、reducedB、refreshedC、rel
Theparty’sreducedvoteswere______oflackofsupportforitspolicies.A、indi
Theparty’sreducedvoteswere______oflackofsupportforitspolicies.A、indic
Theparty’sreducedvoteswere______oflackofsupportforitspolicies.A、indic
Theparty’sreducedvoteswere______oflackofsupportforitspolicies.A、indica
Theparty’sreducedvoteswere______oflackofsupportforitspolicies.A、indica
随机试题
[originaltext]CanIletyouknowlater?(A)Thatwouldbefine.(B)No,Ican’tl
PASSAGETHREE[br]Whyisthereproductivecollapseparticularlyworrying?Becaus
[originaltext]ElizabethBlackwell,bornin1821inBristol,England,[16]wa
TheauthormentionseachofthefollowingasacauseofexcessinventoryEXCEPT_
某16层民用建筑,一层及二层为商业服务网点,每层建筑面积为3000㎡,分隔成单元
下列账户中期末如有余额表现在借方的有()。A.债权结算账户 B.投资权益账户
在1:500地形图上实量距离为30cm,高差为0.5m,则坡度为()。A.1
长期熬夜会对药物吸收产生影响,与下列哪一项有关()。A:药物因素 B:性别因
寻找房地产推广主题的方法主要有( )。A.从需求定位寻找 B.从产品定位寻找
认知心理学的主要特点包括()。 (A)从整体的观点出发研究构成人的心理的基本
最新回复
(
0
)