首页
登录
职称英语
By whom has Michael Morales been spared the second time in twenty-four hours? [b
By whom has Michael Morales been spared the second time in twenty-four hours? [b
游客
2024-08-17
40
管理
问题
By whom has Michael Morales been spared the second time in twenty-four hours? [br]
It is the second time in twenty-four hours that the condemned man, Michael Morales, has been spared, not by the actions of the courts or by the governor, but by doctors. Morales, convicted of killing a seventeen-year-old girl twenty-five years ago, had been due to be executed by lethal injection on Monday night.
The American secretary of state and the United States defense secretary will meet with President Bush on Saturday to discuss their trips this week to the Middle East. Secretary of State Condo-leezza Rice visited the Middle East, Germany and Britain in an attempt to restart Israeli-Palestinian peace efforts.
选项
A、Germany
B、the Middle East
C、Britain
答案
A
解析
新闻开头提到美国国务卿和国防部长本周将出访中东,接着又强调了国务卿赖斯的计划,把二者结合起来就不难找到答案了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3723621.html
相关试题推荐
Findtheletterwhichwillendthefirstwordandstartthesecondword.Exampl
—WillMichaeleventuallybeputontrial?—Not______hisoldageandpoorhealth
[originaltext]W:WelcometotheSquareHotel.Yourroomisonthesecondfloor.
MichaelWeschisaculturalanthropologyprofessorwhoexplorestheeffects
MichaelWeschisaculturalanthropologyprofessorwhoexplorestheeffects
Inhisearly20s,MichaelWestknewveryclearlyhisholygoal:toconquera
Inhisearly20s,MichaelWestknewveryclearlyhisholygoal:toconquera
Inhisearly20s,MichaelWestknewveryclearlyhisholygoal:toconquera
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【21】.He
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【21】.He
随机试题
A—ChildHelpJ—PersonalMoneyB—DamagedBaggage
[originaltext]W:ArtDepartment.ThisisBrownspeaking.M:Hello,Prof.Brown.
[originaltext]W:Hello,Peter.Doyoufeellikegoingfishingwithus?M:Gofi
检测发现,现场控制箱操作灭火装置上、下、左、右、直流/喷雾不动作,以下描述不正确
Iwasn'tblaminganyone;I_______saider
欧洲主要交易市场() Ⅰ.伦敦证券交易所 Ⅱ.法兰克福证券交易所 Ⅲ.布
对于同一项目的同样现金流,甲乙两个投资者计算的净现值分别为2000万元和3000
关于期货投机者的作用,描述正确的是()。A.投机者是价格发现的参与者 B.
拌合设备生产能力主要取决于的因素不包括( )。A.设备容量 B.工作容量
某进口设备人民币货价400万元,国际运费折合人民币30万元,运输保险费率为3‰,
最新回复
(
0
)