首页
登录
职称英语
Lack of culture, or rather an excess of the wrong sort of culture, is of
Lack of culture, or rather an excess of the wrong sort of culture, is of
游客
2024-08-13
47
管理
问题
Lack of culture, or rather an excess of the wrong sort of culture, is often considered to be synonymous with disadvantage.Most commonly associated with low cultural standards are low levels of rea-ding, and some thirteen per cent of all twenty-three-year-olds feel they have trouble with reading and writing.One way of compensating such disadvantaged young people is thought to be to provide them with the culture they lack: in particular, high quality reading material.
Whereas forty to fifty per cent of young people aged sixteen to twenty rarely read a book, the majority appear to read comics.In 1991 sales of Viz—-a UK comic—exceeded one million copies per issue, making it the fourth best-selling periodical in Britain.The reading of comics, however, is not restricted to young people: by 1992 it was estimated that two out of three men aged eighteen to fifty-three read Viz.The number of imitators of this comic has spawned, including Zit, Gas, Brain Damage and Swiz, indicating the extent of the influence it wields.
The reading of comics was traditionally regarded by the educational establishment with considerable suspicion.Whereas the received arts were always assumed to exert an improving or civilizing influence, comics were thought to "rot children’s brains", to lower educational standards and to threaten morality.They were, and are, assumed to be an inferior cultural form: their readers assumed to come from the lower social classes, to be low educational attainers and to be easily led astray.
Over the past decade, perceptions of comics have shifted.Since the 1970s, the comic format has been commonly used to represent the interests of various disenfranchised groups—community groups, the unemployed, welfare recipients of who became more conscious of a climate conditioned by other contemporary movements such as civil rights, consumerism, self-help and deinstitutionalization.As cultural signifiers, comics have become the subject matter of academic’ courses in cultural and media studies.Indeed, young people’s cultural activities grounded in the commercial rather than the subsidized sector, are beginning to merit the attention of the arts establishment.
Complete the summary below with information from the passage, using no more than three words for each blank.
Low cultural standards, such as 【R1】_______of reading, a difficulty experienced by many young adults, are often associated with disadvantage.While around half of sixteen to twenty-year-olds rarely read books, most will read comics.Although many comics in Britain are 【R2】_______and have lots of readers, the educational establishment still considers them to be an【R3】_______appealing only to the lower levels of society.However, attitudes are beginning to change as the format has been adopted to 【R4】_______of disenfranchised groups.Certain comics have been included in the courses of 【R5】_______studies.Young people’s cultural activities are beginning to attract the attention of the arts establishment. [br] 【R5】
选项
答案
cultural and media
解析
根据题目定位至原文最后一段“As cultural signifiers , comics have become the subject matter of academic courses in cultural and media studies.”可知,漫画已经成为文化和媒体领域的一门学术课程,故本空填cultural and media。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3718393.html
相关试题推荐
Lackofculture,orratheranexcessofthewrongsortofculture,isoften
Lackofculture,orratheranexcessofthewrongsortofculture,isoften
Franklyspeaking,I’dratheryou______anythingaboutitforthetimebeing.A、d
Youdon’thavetobeinsuchahurry.Iwouldratheryou______onbusinessfirs
在谈到所取得的令人惊奇的成就时:汤姆强调创造而不是等待机遇。(ratherthan)Talkingabouthisamazingachievemen
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguagei
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguagei
我情愿你没有对任何人提及此事。(wouldrather)Iwouldratheryoudidn’tmentionthismattertoan
Itiswellknownthatsomeculturesprefersonstodaughters.Incontrast,s
Itiswellknownthatsomeculturesprefersonstodaughters.Incontrast,s
随机试题
Whataspectofantsdoesthepassagemainlydiscuss?[br]Accordingtothepas
—Willyougohometomorrowevening?—No,Iamgoingtoalecture,oratleast,I
右心室收缩期负荷加重最显著的是()A.室间隔缺损 B.房间隔缺损 C.动
大黄牡丹汤与桃核承气汤两方组成中均含有的药物是()A.大黄芒硝甘草 B.
下列选项中,非造成钻孔灌注桩质量事故原因的是()。A、地质勘探资料存在问题
依据育人为本的理念,教师的下列做法中,不正确的是()。 A、培养学生特长 B
2012年6月农村居民陈某因受灾住宅倒塌,经批准占用150平方米耕地新建住宅,当
某公司2018年实现的净利润为500万元,2018年年初未分配利润为200万元,
下列舞弊风险因素中,不属于动机或压力因素的是()。A.财务稳定性或盈利能力受到
非承重墙应优先采用()。A.烧结空心砖 B.烧结多孔砖 C.粉煤灰砖 D
最新回复
(
0
)