首页
登录
职称英语
It is very important for students who are studying English as a second langua
It is very important for students who are studying English as a second langua
游客
2024-08-09
25
管理
问题
It is very important for students who are studying English as a second language to read simple English. Some students may not like this advice. They may say " I am a grown-up and you are asking me to read childish English. This is beneath me. I will not read it."
We can understand the feelings of such students. They read adult books in their native language and watch movies for adults. They know a lot about history, chemistry, biology and other school subjects. They understand what is happening in the modem world. How can we solve their problems?
The main answer is that simple English is not the same as childish English. Books can deal with grown-up subjects although the language used is simple. There is a difference between what is said and the way in which it is said. Unusual and difficult words can be used to say childish and unimportant things, and simple words can be used to express deep thoughts.
Many famous writers and speakers have expressed important thoughts and feelings in simple words. Winston Churchill and Abraham Lincoln are two examples. Winston Churchill reminded the British people how much they owed to the young airmen who died in the Battle of Britain with the words, never was so much owed by so many to so few. Abraham Lincoln reminded the American people of the kind of government the soldiers who fought in the American Civil War had died for, by saying, and that government of the people, by the people, for the people, shall not perish from the earth.
On these two solemn occasions, two famous speakers used very simple words to express deep feelings. If they had used long and unusual words they would not have moved their listeners so much.
Having used these two examples, students should not think they are reading poor English when they are reading simple English. The opposite is more often true. Writers who have nothing to say often cover up their lack of thoughts with long words and difficult sentences.
Reading simple English also improves writing. Students get used to expressing their ideas with simple words and sentences, and most people write in simple English so that their readers can understand what they want to say.
Questions 71 - 75
Complete the summary below with information from the passage, using no more than three words for each blank.
The writer holds that simple English can be 【R1】______and is worth learning. He thinks it is wrong to consider simple English as 【R2】______because it can be used to deal with 【R3】______subjects well. For example, many prominent public figures, such as Churchill and Lincoln, successfully used simple words to express profound thoughts and feelings. On the other hand, some writers might use difficult language to conceal their 【R4】______. In addition, reading simple English helps students with their 【R5】______, as it makes students more familiar with expressing themselves in simple English, which is straightforward and easy to understand. [br] 【R4】
选项
答案
empty thoughts
解析
文章第六段最后一句提到,“无话可说的作家常常用冗长的文字和难懂的句子来掩饰自己思想的缺乏”。说明一些作家可能使用难懂的语言来掩藏他们空洞的思想。因此,应填入empty thoughts。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3712738.html
相关试题推荐
Animportantlecture______tomorrow,theprofessorhastostayuplateintothen
ThespeakersaremainlydiscussingtherulesinEnglishlanguage.[br][origina
ThespeakersaremainlydiscussingtherulesinEnglishlanguage.[br][origina
ThespeakersaremainlydiscussingtherulesinEnglishlanguage.[br][origina
ItisveryimportantforstudentswhoarestudyingEnglishasasecondlangua
ItisveryimportantforstudentswhoarestudyingEnglishasasecondlangua
ItisveryimportantforstudentswhoarestudyingEnglishasasecondlangua
Medicalstudentslearntodistinguish"acute,"whichmeanssomethingofrecenton
Ininternationalmatches,prestigeissoimportantthattheonlythingthatmatt
ItisveryimportantforstudentswhoarestudyingEnglishasasecondlan
随机试题
Thoughshecouldhardlymakeendsmeetherself,shemanagedtosave______shecou
IwenttoParisin2008,whichwastheonlyoccasionwhenI_______thejourney
We’lltake______putyoutothetroubleoffetchingmore.A、lesssugarthanB、le
Themandealwithpeoplewhoareinsecureby[originaltext]W:Aretherepeopley
审查某企业2006年财务收支,发现长期借款账户余额为600万元,该借款分期借入,
A.1/4 B.1/3 C.1/2 D.1
按因专项计划资产的管理、运用、处分或者其他情形而取得的资产,归入专项计划资产,下
.甲公司作为招标人,就一工程项目通过媒体发布招标公告。乙公司向甲公司寄发了投标
下列关于票据伪造和背书的相关规定说法中,正确的是()。A、变更票据上的金额的,属
某工程,实施过程中发生如下事件: 事件1:监理合同签订后,建设单位要求总监理工
最新回复
(
0
)