首页
登录
职称英语
What are the speakers talking about? [originaltext]M: I think, with technology,
What are the speakers talking about? [originaltext]M: I think, with technology,
游客
2024-08-06
56
管理
问题
What are the speakers talking about?
M: I think, with technology, it was Microsoft that started it.
W: "It" being the use of teenagers...
M: Yes. Using teenagers to find out what’s in and what isn’t, what the market wants next. Around the year 2000, they started observing these kids to find out what they were doing with technology.
W: And this was an American thing?
M: Well, no, actually they went all over the place observing these kids: from street markets in Seattle to skating rinks in London, bars in Tokyo, anywhere they thought trends might kick off.
W: So the idea was to watch these children, or teenagers, and learn what they wanted to do with their mobile phones, with software.. .
M: That’s right, because it’s teenagers that really drive technology. Kids have no fear of technology. They experiment and they automatically home in on the new. One thing that became clear is that teenagers want technology they can carry around. Anything bigger than a few inches is out. That’s why there was the development of these tiny mobile phones that could be attached to your arm, that type of thing. Text messaging caught on because kids wanted to pass notes to each other during class. The lights that you find on IBM’s ThinkPad keyboard are there because IBM noticed that kids take notes in the dark during lectures.
W: So all of these things came about because of the needs of kids.
M: That’s right.
W: And what’s coming up on the horizon? Is there any big development that has been led by teenagers?
M: Well, the next big area is collaborative computing, where you have groups of people working together online. This is really going to take off in the next few years, because it has massive potential for working environments in the sense that you may be able to work simultaneously on a project with someone who’s on the other side of the world, moving data around together.
W: So is it just technology with these kids?
M: You mean where teenagers are leading the market?
W: Yes.
M: Not at all. I mean, fashion has been youth-led for years and years, but in particular, trainers. Now, if you want to keep up with the latest style of trainers, who do you ask? You don’t ask anyone over twenty, that’s for sure. And I think it was Converse trainers who used to do lots of their market research on the streets, on the basketball courts of New York, anywhere you find teenagers. They may still do this, I don’t know.
W: And, what, they just talk to these kids?
M: Talk to them, watch what they are wearing, the colors, the style, and maybe bring in a prototype, ask the kids if they’d wear these. If not, why not?
选项
A、The role of teenagers in finding out the trend.
B、The material and spiritual need of teenagers.
C、The function of technology to teenagers’ development.
答案
A
解析
在对话的开始男士便提及Using teenagers to find out what’s in and what isn’t,what themarket wants next。下文中也具体介绍了青少年的选择在科技产品及其他方面对潮流的影响。所以这段对话讲的是青少年在时尚潮流中的重要地位。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3707859.html
相关试题推荐
WhoisJenniferJenkins?[br][originaltext]M:I’vecometoKingsCollege,Lond
WhenwastheInternationalFriendshipClubestablished?[br][originaltext]M:2
WhenwastheInternationalFriendshipClubestablished?[br][originaltext]M:2
WhenwastheInternationalFriendshipClubestablished?[br][originaltext]M:2
WhereisthewomangettinginformationabouttheOperaHousetour?[originaltext
Wheredidthewomangettheadvertisement?[originaltext]M:Well,howdidyourt
Whoisthewoman?[br][originaltext]M:TodaywewelcomeAlvaroSolomou,oneof
Whoisthewoman?[br][originaltext]M:TodaywewelcomeAlvaroSolomou,oneof
Whoisthewoman?[br][originaltext]M:TodaywewelcomeAlvaroSolomou,oneof
Whoisthewoman?[br][originaltext]M:TodaywewelcomeAlvaroSolomou,oneof
随机试题
Pastaisnolongeroffthemenu,afteranewreviewofstudiessuggestedthat
Themerchantspacecraftismeantto[originaltext]It’s60feetlong,madeof
Acloseanalogytoastudydesignistheroughsketchmadebyanartistbefo
人民群众之所以是历史的创造者,最根本的原因在于( )A.人民群众占人口的大多数
关于风压、热压共同作用下的自然通风,下列说法正确的是()。A.建筑物受风压和
男性,20岁,一阵剧烈咳嗽后突发胸闷、胸痛,来医院急诊。体格检查:气管右移,左肺
(2016年真题)一家上市公司,上市以来盈利情况一直良好,2015年由于行业形势
(2018年真题)标准仓单充抵保证金的,期货交易所以充抵日()该标准仓单对应品
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
需要一日服用多次的CCB是A.氨氯地平 B.左旋氨氯地平 C.硝苯地平 D
最新回复
(
0
)