首页
登录
职称英语
Slavery was legal for over 200 years in some parts of North America, par
Slavery was legal for over 200 years in some parts of North America, par
游客
2024-08-05
23
管理
问题
Slavery was legal for over 200 years in some parts of North America, particularly the southern states of the United States, where the plantation system of agriculture depended on the labor of slaves, most of whom came from Africa.Slaves had no rights or freedoms, because they were thought of as property.However, slavery had opponents from the time of its origin.The abolitionist movement began in the 1600s when Quakers in Pennsylvania objected to slavery on moral grounds and wanted to abolish the institution.
In 1793, Canada passed a law abolishing slavery and declared that any escaped slaves who came to Canada would be free citizens.Canada refused to return runaway slaves or to allow American slaves hunters into the country.It is estimated that more than 30,000 runaway slaves immigrated to Canada and settled in the Great Lakes region between 1830 and 1865.
The American antislavery movement was at the height of its activity during 1800s, when abolitionists developed the Underground Railroad, a loosely organized system whereby runaway slaves were passed from safe house to safe house as they fled northwards to free states or Canada.Because the Underground Railroad was so secret, few records exist that would reveal the true member of people who traveled it to freedom.
Runaway slaves usually traveled alone or in small groups.Most were young men between the ages of 16 and 35.The fugitives hid in wagons under loads of hay or potatoes, or in furniture and boxes in steamer and on rafts.They traveled on foot through swamps and woods, moving only a few miles each night, using the North Star as a compass.Sometimes they moved in broad daylight.Boys disguised themselves as girls, and girls dressed as boys.In one well-known incident, twenty-eight slaves escaped by walking in a funeral procession.
The "railroad" developed its own language.The "trains" were the large farm wagons that could conceal and carry a number of people.The "tracks" were the backcountry roads that were used to elude the slave hunters.The stations were the homes and hiding places where the slaves were fed and cared for as they moved north.The agents were the people who planned on the escape routes.The "conductors" were the fearless men and women who led the slaves toward freedom.The "passengers" were the slaves who dared to run away and break for liberty.Passengers paid no fare and conductors received no pay.
The most daring conductor was Harriet Tubman, a former slave who dedicated her life to helping other runaways.A determined worker, she carried a gun for protection and supply of drugs to quiet the crying babies in her rescue parties.A number of white people joined the effort, including Levi Coffin—an Indiana Banker, who hid runaway slaves in his home, a "station" conveniently located on three main escape routes to Canada.He was called the "President of the Underground Railroad" because he helped as many as 3,000 slaves to escape.The Underground Railroad continued operating until slavery in the United States was finally abolished in 1865.
[br]
选项
答案
helping other runaways
解析
文章最后一段前两句提到,帮助其他奴隶逃跑的哈里特·塔布曼的事迹。因此,空格处应填helping other runaways。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3706118.html
相关试题推荐
OfallfiguresfromAmerica’spast,AbrahamLincolnisdearesttotheheart
OfallfiguresfromAmerica’spast,AbrahamLincolnisdearesttotheheart
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
TheAmericanfarmershavealwaysbeenindependentandhard-working.Inthe
AlthoughFrench,German,AmericanandBritishpioneershaveallbeencredite
AlthoughFrench,German,AmericanandBritishpioneershaveallbeencredite
随机试题
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmusc
Thequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyof
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrat
《建筑抗震设计规范》(GB50011-2001)所说的地震,其造成的原因是(
A.弯矩和剪力 B.轴力 C.弯矩和轴力 D.剪力
灯具安装时其质量大于(),必须固定在螺栓或预埋吊钩上。A.2kg B.3kg
自动专用IP地址(AutomaticPrivateIPAddre
下列表述哪些可以成立? A.司机白某在驾车途中因突发心脏病,把车停在了标有“
A.牙挫伤 B.牙脱位 C.冠折 D.根折 E.冠根折外伤后向深部嵌入,
依据《规划环评条例》,某规划环评的审查意见仅得到审查小组四分之一成员同意,以下哪
最新回复
(
0
)