首页
登录
职称英语
. Welcoming tourists: The bus ride to the hotel will take about【D6】______
. Welcoming tourists: The bus ride to the hotel will take about【D6】______
游客
2024-08-04
46
管理
问题
. Welcoming tourists:
The bus ride to the hotel will take about【D6】________.
It is against the law to【D7】________in public.
. The location:
I wish you an enjoyable stay here in San Jose, Los Cabos, where you can relax, sit on the beach, and【D8】________.
Cabos San Lucas is the place to go if you want to go【D9】________in the ocean.
. Closing remarks:
I ask that you remain in your seats until we have come to【D10】________, and make sure you take all your bags off the bus. [br] 【D10】
Hello, everyone. My name is Luca. On behalf of Suntan Tours I’d like to welcome you all to Los Cabos. The bus ride to your hotel will take about fifteen minutes. Right now I’d like to take a minute to familiarize you with the area and discuss some brief safety precautions. Firstly, I ask that you remain seated until we reach our destination and that you not eat or drink while on the bus. Secondly, please realize that it is against the law to get drunk in public. The location: I promise you that you will enjoy your stay here in San Jose, Los Cabos. This is a beautiful, quiet city where you can relax, sit on the beach, and enjoy great meals. You can walk into town and enjoy the fountains or take a moonlit walk along the water. Please do not swim here. This is not a safe place to swim because there is a strong undertow. Cabos San Lucas is the place to go if you want to go swimming in the ocean. It is a short bus ride from your hotel. You can also dance there and be entertained. We’re going to be pulling up to the hotel in just a few minutes. Please sit back and enjoy the view of the ocean on the left-hand side of the bus as we enter the city. I ask you remain in your seats until we have come to a complete stop. Havier will be meeting us at the bus to help you with your bags. Please double check to make sure all your bags have been taken off the bus. On behalf of Suntan Tours, I hope you will have a wonderful vacation in San Jose. See you tomorrow at the information session.
选项
答案
a complete stop
解析
根据原文可知,作者请游客们留在座位上,直到完全停稳。因此填入a complete stop。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3705852.html
相关试题推荐
Therearenotripsthatwillmakeitpossibleforthetouriststostopeverywher
.Welcomingtourists:Thebusridetothehotelwilltakeabout【D6】______
Theyputupmanyshopsandrestaurantstosatisfytheneedsoftourists.为满足游客的需
Theyputupmanyshopsandrestaurantstosatisfytheneedsoftourists.为满足游客的需
InSpaininsummertherearemanyvillageswithalotoftourists.Thetour
InSpaininsummertherearemanyvillageswithalotoftourists.Thetour
InSpaininsummertherearemanyvillageswithalotoftourists.Thetour
Theplacewasso(attract)______thatthetouristsspentmuchmoretimetheret
HowmanyviewsofnaturalfeatureswillbevisitedbytouristsinZhaoqingandF
HowmanyviewsofnaturalfeatureswillbevisitedbytouristsinZhaoqingandF
随机试题
RichDiseasesinPoorCountriesNon-communicablediseasesusedtobearich-w
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobea
[originaltext]Shoppingforclothesisnotthesameexperienceforamanas
[originaltext]Mostyoungwomenbelievetheywillachieveabalancebetween
Itwasoncethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediatelyar
采用压路机碾压土路基时,应遵循()及轮迹重叠等原则。A.先重后轻、先稳后振
(2017年真题)关于投资组合管理的基本步骤,下列选项错误的是()。A.投
根据《银行业从业人员职业操守》相关规定,下列行为中属于利益输送的有()。A.利用
A.水中难溶且稳定的药物 B.水中易溶且稳定的药物 C.油中易溶且稳定的药物
最新回复
(
0
)