首页
登录
职称英语
The evidence keeps mounting that America is no longer a leader when it comes
The evidence keeps mounting that America is no longer a leader when it comes
游客
2024-08-03
42
管理
问题
The evidence keeps mounting that America is no longer a leader when it comes to educating its children. The dangerous situation is exposed with each new report on the data. The National Assessment of Educational Progress shows little improvement over the decades. The achievement gap between the black and the white is as wide as ever. SAT scores are declining. I am convinced that one of the reasons is that the school day and year are too short. Without additional time, it is virtually impossible for students behind grade level -particularly poor and minority students—to catch up.
Longer school days can lead to fewer crimes committed by young people and a decline in teen pregnancy(怀孕). An extended school day gives administrators the ability to ensure children get a well-rounded education. Many schools today are sacrificing social studies, the arts and physical education, so children can cover basic subjects like math, English and science. This is hurting children across America.
Extending the school day would also help families. In two-parent households, women have increasingly entered the workplace, and in single-parent households, there is even more of a need for the adults to work. That means parents do not fully control their own schedule, since they have to scramble to find high-quality after-school options.
What happens when children are not engaged in enriching activities is well-documented: crimes committed by youth in the hours immediately after school soar, as do teen pregnancies. These hours can either provide an opportunity for children to grow or to get bored and drift into self-destructive behaviour. Meanwhile, our global competitors are keeping students in school longer, giving them a better shot at success. Failing to do our best to educate all of America’s children is a mistake that will hurt this country for years to come. [br] What will happen if children do not have high-quality after-school activities?
选项
A、Children will commit crimes in these hours.
B、Children won’t help their parents do housework.
C、Children will not be well-educated.
D、It will hurt single-parent families.
答案
A
解析
由题干中的after-school和activities定位到第四段第一句。本句意为“当孩子们没有参加丰富的活动的时候,有充分的证据证明会发生什么:放学后的时间内青少年犯罪率会迅速上升,青少年怀孕率也是如此。”题干是对该句的同义转述,由此可判断A)正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3703647.html
相关试题推荐
SomeAfricanAmericanshavehadaprofoundimpactonAmericansociety,changi
America’smodernmusic:OneofAmerican’smostimportantexports:modemm
America’smodernmusic:OneofAmerican’smostimportantexports:modemm
America’smodernmusic:OneofAmerican’smostimportantexports:modemm
[originaltext]M:DoyouknowthenamestheAmericanflagwasoncecalled?W:Didn
America’smodernmusic:OneofAmerican’smostimportantexports:modemmusi
America’smodernmusic:OneofAmerican’smostimportantexports:modemmusi
America’smodernmusic:OneofAmerican’smostimportantexports:modemmusi
America’smodernmusic:OneofAmerican’smostimportantexports:modemmusi
America’smodernmusic:OneofAmerican’smostimportantexports:modemmusi
随机试题
Asarule,thereismoregenuinesatisfaction,atruerlife,andmoreobtain
Hesurvivedtheplanecrash,only(die)______inthedesertlater.todie本题考查固定结
TheStoneAge,theIronAge.Entireepochshavebeennamedformaterials.So
PassageFour[br]Amongthenamedpeoplementionedinthepassage,whoismostl
()productsoftenfeaturegameswithle
某政府机关在城市繁华地段建一幢办公楼。在施工招标文件的附件中要求投标人具有垫资能
下列不属于普萘洛尔不良反应的是A.高血压B.诱发心律衰竭C.房室传导阻滞D.诱发
患者女,71岁。因慢性阻塞性肺气肿入院。护士发现患者有明显的呼吸困难及口唇发绀,
地理信息系统最基本的功能是将分散收集到的各种空间、属性信息输入到计算机中,建立起
下列关于物质在体内氧化和体外燃烧的特点,哪 一项是正确的A.都需催化剂 B.
最新回复
(
0
)