首页
登录
职称英语
[originaltext] Not all math skills are learned in the classroom. Some of the
[originaltext] Not all math skills are learned in the classroom. Some of the
游客
2024-08-01
50
管理
问题
Not all math skills are learned in the classroom. Some of them come naturally. Consider the rapid calculations you make when you estimate the number of empty seats on the school bus or the number of cookies in a cookie jar. These rough estimates can often be done without counting. That’s because humans are born with the ability to approximate, or closely guess, the number of items in a group. Researchers refer to this quality as a person’s "number sense." Scientists have discovered that this inherent sense of numbers may influence learning and achievement in the classroom.(18)Studies with teenagers show that students who excel at estimating quantities also did well on standard math achievement tests. These results suggest a "strong and significant relationship" between a person’s inherent number sense and his or her ability to learn mathematics in school, says psychologist Justin Halberda of Johns Hopkins University. Researchers already knew that humans have a natural grasp of numbers. The ability to make rough estimate can be found in infants as young as four months old, and even in some animals.(19)This inherent number sense reaches back millions of years, researchers say, and has been used by humans and animals to help guide everyday behaviors such as hunting for food.
18. What does the passage say about students good at estimating quantities ?
19. Why do people need the ability to make rough estimates?
20. What is the passage mainly about?
选项
A、They can do well in a math achievement examination.
B、They can estimate the number of empty seats on the bus.
C、They developed this ability when they were only infants.
D、They can correctly guess the number of cookies in a cookie jar.
答案
A
解析
短文中提到,科学家们发现人类与生俱来的数字感或许影响着课堂学习和成绩。关于青少年的研究发现,善于估计数字的学生在标准的数学考试中往往也能取得好成绩。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3700962.html
相关试题推荐
What’sthemainmessageofthenewsitem?[originaltext]"Oneintenyoungpeople
WhereistheSerenaHotellocated?[originaltext]AfghanInteriorMinistryspokes
What’stheearliestrecordofalcoholabout?[br][originaltext]W:Hasalcohola
What’stheearliestrecordofalcoholabout?[br][originaltext]W:Hasalcohola
What’stheearliestrecordofalcoholabout?[originaltext]W:Hasalcoholalways
ThepatientdefinitelycamefromYorkshire,inEngland.[originaltext]W:Hi,Joe.
[originaltext]M:Goodmorning.So,we’velookedatvariousaspectsofstaffselec
[originaltext]W:What’syouroccupation?M:Well,I’minBritainasaprojectman
[originaltext]W:I’mterriblysorry,sir,butwecan’tallowyoutodothathere
WhatwastheestimatednumberofdeathinMalawilastyear?[originaltext]Oneof
随机试题
ThemainmountainrangeinthewestofUSstretchingfromtheCanadianborderto
Entertainmenthasbeenmadeavailabletoeverybodybythecinema,radioandtele
()是指一个人能悦纳”并尊重自己,对自己抱肯定态度的情感;()则是指一个人对
甲国籍渔船在乙国专属经济区进行捕鱼作业时,乙国海上执法船赶来制止,并将甲国籍渔船
关于氟利昂,下列说法正确的是()。A.氟利昂是一类透明、无味、基本无毒又不易
27岁已婚妇女,停经46天,下腹部轻度阵发性疼痛及阴道少量流血10小时。妇科检查
关于人工费中福利费计算的说法,正确的有()。A:加班费按每人每月不超过5天计算
有关碘剂作用的正确说法是A.小剂量促进甲状腺激素的合成,大剂量促进甲状腺激素的释
急性普通型肝炎的病理特点是() A.肝细胞点灶状坏死 B.肝细胞碎片状坏死
下列施工现场质量检查,属于目测法检查的有()。A.通过触摸手感检查油漆的光滑度
最新回复
(
0
)