首页
登录
职称英语
Tokyo is one of the most confusing cities in the world. Over 20 millions pe
Tokyo is one of the most confusing cities in the world. Over 20 millions pe
游客
2024-08-01
20
管理
问题
Tokyo is one of the most confusing cities in the world. Over 20 millions people live and work in the Tokyo area, and many famous companies have their offices there. But most streets don’t have names. So how can you find your way in Tokyo?
Most people in Tokyo are very good at giving directions. They can usually explain how to get to their home or their office from the nearest train station. People in Tokyo often use maps when they give directions. Advertisements in newspapers or magazines, for example, usually have a small map to help you find the company. If you’re going to visit someone’s house, it’s a good idea to ask the person to draw, or fax you, a map of the local area. If you get lost, the best idea is to go to a police station. In Japan, each neighborhood has a small police station, and the police officers there have a map of all the buildings in the area. Giving directions is an important part of their job. [br] Tokyo is a confusing city mainly because _______.
选项
A、it has a very large population
B、most streets don’t have names
C、people in Tokyo are bad at giving directions
D、too many famous companies have their offices there
答案
B
解析
文章的前三句告诉我们,“东京是世界上最令人困惑的城市之一。……东京大多数街道却没有名称。”可见,东京如此令人困惑的主要原因就是答案B中所给出的内容,A、C、D三项的文章中并没有提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3700643.html
相关试题推荐
Everyyear,millionsofpeoplewanttoloseweightorgetintoshapebutlac
Everyyear,millionsofpeoplewanttoloseweightorgetintoshapebutlac
Everyyear,millionsofpeoplewanttoloseweightorgetintoshapebutlac
There’sgoodnewsandbadnewsaboutlifeinmoderncities—first,theba
There’sgoodnewsandbadnewsaboutlifeinmoderncities—first,theba
There’sgoodnewsandbadnewsaboutlifeinmoderncities—first,theba
There’sgoodnewsandbadnewsaboutlifeinmoderncities—first,theba
Englishisthemostwidelyusedlanguageintheworld.LearningEnglishonli
Peopleincities_____tosufferfromstressmorethanpeopleinthecountry.A、t
[originaltext]Thejobmarketismorecompetitivethaneverformillionsof
随机试题
Apostmandeliversmailroundahousingestate.Hedoesnotwanttovisitthesa
[originaltext]Memory,Ithink,isalmostasimportantasair,waterorsuns
______________________(既然他知道了事实真相)herealizedhewasstupidnottosuspectthat
[originaltext]W:I’mnotsurprisedthatfactoryworkerswantshorterhours.
______isthechiefindustryintheRockyMountainsRegion.A、OilrefiningB、Missi
在洞室开挖的围岩类型中,Ⅳ类围岩的特点是()。A.同岩不能自稳,变形破坏严
A. B. C. D.
A.绞痛 B.窜痛 C.灼痛 D.空痛 E.重痛阴精不足致痛的表现是(
功效有某种共性的药物配合应用,辅药能增强主药的疗效。这种配伍关系是A.相反 B
新浇筑的混凝土应及早养护,下列说法正确的是()A.应减少暴露时间,防止表面
最新回复
(
0
)