首页
登录
职称英语
For some employers, the policy of lifelong employment is particularly impor
For some employers, the policy of lifelong employment is particularly impor
游客
2024-08-01
56
管理
问题
For some employers, the policy of lifelong employment is particularly important because it means that they can put money and effort into their staff(职员) training and make them loyal to the company. What they do is to select young people who have potential(潜能) and who can be trained. They then give the young people the kinds of skills that will make them suitable employees for the company. In other words, they adjust their training to their particular needs.
One recently employed graduate says that she is receiving a great deal of valuable training from the company. "This means that I will be a loyal employee," she says, "And it also means that the company will want to keep me. I am an important investment for them. So the policy is a good one because it benefits both the employer and the employee."
Recently, however, attitudes towards lifelong employment are beginning to change. Employees are slowly beginning to accept the idea that lifelong employment is not always in their best interest and that changing firms can have career advantages. [br] Talking about the training she has received, a recently employed graduate has the view that ______.
选项
A、it is still well-received by all the staff members today
B、it is valuable to the employer and the employees
C、it is helpful for attracting young employees
D、it is both useful and interesting
答案
B
解析
本题答案可以在第二自然段最后一句话“So the policy is a good one because it benefits both the employer and the employee.”(这项政策是很好的,因为他对雇主和雇员来说都是有益的。)这一政策对双方都是有利的。A、C、D三项与文章内容不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3700618.html
相关试题推荐
ContextDefinition:Ourenvironment,particularlyitssignificanceduring【D1】___
ContextDefinition:Ourenvironment,particularlyitssignificanceduring【D1】___
ContextDefinition:Ourenvironment,particularlyitssignificanceduring【D1】___
ContextDefinition:Ourenvironment,particularlyitssignificanceduring【D1】___
ContextDefinition:Ourenvironment,particularlyitssignificanceduring【D1】___
Intheworkplace,WeChathasnowbecome______wayforemployerstomonitor______w
Theworkhedidwasnot______withhistermsofemployment.A、compatibleB、collabo
Theworkhedidwasnot______withhistermsofemployment.A、compatibleB、collabo
我采访过的许多雇主都对应聘者作了同样的批评。ManyoftheemployersIinterviewedmadethesamecriticis
Childlabor—theemploymentofchildreninindustry,oftenagainsttheirwill
随机试题
Thirty-onemillionAmericansareover60yearsofage,andtwenty-ninemilli
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30ye
cleaningupThecurrentrowoverclimatechange
KeepingaPositiveAttitudeForthispart,youareallowed30minutestowritea
ManywithNewCollegeDegreeFindtheJobMarketHumblingThein
简述贯彻“集体教育与个别教育相结合”德育原则的基本要求。
患儿,女,1岁。被诊断为肺炎,今日突然出现烦躁不安,呼吸困难,发绀,呼吸65次/
Molish反应的试剂是A.醋酐/浓硫酸B.α-萘酚/浓硫酸C.三氯化铁/浓硫酸
对求医行为的正确理解包括()。多选A.由家属陪同的求助者求治愿望不强烈 B
(2018年真题)企业所得税非居民企业委托营业代理人在中国境内从事生产经营活动,
最新回复
(
0
)