首页
登录
职称英语
An Indian’s name told the world what he was—a coward, a liar, a thief, or a
An Indian’s name told the world what he was—a coward, a liar, a thief, or a
游客
2024-07-31
43
管理
问题
An Indian’s name told the world what he was—a coward, a liar, a thief, or a brave.
When I was young, every Indian had at least three names during his lifetime. His first name was given to him at birth. It described something that had happened at that time.
Each Indian was supposed to keep his birth name until he was old enough to earn money for himself. But his friends would always give him a name of their own. No matter what his parents called him, his childhood friends would use the name they had chosen.
The Indian earned his real name when he was old enough for his first fight against the enemy, his life name depended on how he acted during this first battle. When he returned he would be given his tribal name by the chief. If he had done well, he would be given a good name. But if he had done poorly, he might be given a bad name.
A man was given many chances to improve his name, however. If in a later battle he was very brave in fighting against the enemy, be was given a better name. Some Indians had as many as twelve names all good and each better than the last.
All names given to one Indian belonged to him for the rest of his life. No one else could use them. Even he himself could not give them away. This was because no man could pass on his name unless the chief and the tribe asked him to do so.
选项
A、described the character of a man
B、described the appearance of a man
C、were never used by other people
D、told us his profession
答案
A
解析
事实细节题。根据文章中的"An Indian’s name told the world what he was-a coward,a liar,a thief,or a brave."可推知答案。从这句话中我们可知名字描述的是他的性格,而不是长相和职业。选项A为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3699300.html
相关试题推荐
Accordingtothepassage,Indiannameswereimportantbecausethey______.[br]
Accordingtothepassage,Indiannameswereimportantbecausethey______.[br]
AnIndian’snametoldtheworldwhathewas—acoward,aliar,athief,ora
Accordingtothepassage,Indiannameswereimportantbecausethey______.[br]
Accordingtothepassage,Indiannameswereimportantbecausethey______.[br]
Accordingtothepassage,Indiannameswereimportantbecausethey______.[br]
Accordingtothepassage,Indiannameswereimportantbecausethey______.[br]
AnIndian’snametoldtheworldwhathewas--acoward,aliar,athief,ora
WhenanIndianwasoldenoughtoearnmoney,hisorherfriendswouldgivetrim
WhenanIndianwasoldenoughtoearnmoney,hisorherfriendswouldgivetrim
随机试题
ResolvingConflictinaMulticulturalEnvironmentI.Definitionofculture—Cul
Leaddeposits,whichaccumulatedinsoilandsnowduringthe1960’smid7O’s,
ComparingtheTOEFL,IELTS,andTOEICTestsThreepopular
Toomanyvulnerablechild-freeadultsarebeingruthlessly(无情的)manipulatedi
[originaltext]M:Anewbookexplainswhygirlsfeelthepressuremorethanboys
下列选项中,通过“应收票据”核算的是()。[2019年真题]A.签发银行本票
关于凝胶剂的叙述,错误的是()。A.卡波姆的黏度大小主要由卡波姆的用量所决定
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是
和广域网相比,局域网( )。A.有效性好但可靠性差 B.有效性差但可靠性高
下列选项中,属于商业银行风险偏好定性描述方式的是( )。A.维持现有的红利水平
最新回复
(
0
)