首页
登录
职称英语
How do you know which of the New Zealand’s language schools is best for you?
How do you know which of the New Zealand’s language schools is best for you?
游客
2024-07-28
61
管理
问题
How do you know which of the New Zealand’s language schools is best for you? First glance over the www. myzned. com website, which will take you to the individual schools’ websites, See what each school has to offer. You can also look at the www. nzqa. govt. nz site to see which schools the New Zealand government approves to (go to the "approved courses and qualifications" page). This site also gives a very detailed list of the courses each school offers.
When choosing a school, consider the following issues:
1.Location. Do you want to live in a small town or a large city?
2.Cost. Compare prices between different schools. Do the fees include the extra field trips?
3.Accommodations. Do you want to live in a dormitory, home stay or farm stay?
4.Courses. What kind of English courses do you want? Just general English, or preparation for high school and university?
5.Care. Find out how your school will help with homesickness, culture shock, contacting family, etc.
The passage is about choosing schools in (46) .
The (47) site tells you in detail the courses each school offers.
If you want to know the individual schools’ websites, you can glance over (48) .
When choosing a school, you should consider (49) , cost, (50) , courses and care.
[br]
选项
答案
location
解析
本题为细节判断题。答案可在文章最后一部分有关需要考虑的问题中找到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3696053.html
相关试题推荐
Theprojecttobuildfivenewschoolsinthisregion______bytheendofthene
HowdoyouknowwhichoftheNewZealand’slanguageschoolsisbestforyou?
HowdoyouknowwhichoftheNewZealand’slanguageschoolsisbestforyou?
HowdoyouknowwhichoftheNewZealand’slanguageschoolsisbestforyou?
Accordingtotheauthor,theEnglishlanguage______.[br]Itcanbeinferredfr
Accordingtotheauthor,theEnglishlanguage______.[br]Allofthefollowing
Accordingtotheauthor,theEnglishlanguage______.[br]Theauthor’sattitude
Accordingtotheauthor,theEnglishlanguage______.[br]Whatistrueaboutth
______evidencethatlanguage-acquiringabilitymustbestimulated.A、Therebeing
Womenalwayshaveanadvantageinofficework,whichrequiresstronglanguageba
随机试题
Mr.DoddsneverforgotMark’sbirthdays.[br]Markwasapolicemanwhowasonly
Itmaybenecessary,inorderthatfuture【C1】______canenjoycleanair,that
[originaltext]W:DoyouknowBobwell?M:Weallknoweachotherwellhere.Are
[originaltext]VaukindeSilvaisaBrazilianWholivesandworksinNewYor
教师道德评价对其道德品质的影响体现在()。A.教师道德行为评价可以使教师形成相
企业对长期股权投资采用权益法核算的情况下,下列各项交易或事项中,不会引起长期股权
下列情形中,应由证券交易所决定暂停其公司债券上市交易的有()。 Ⅰ、公司有重
下列药物中,功能破血行气除痹,善于治疗风湿肩臂疼痛的是A:当归B:姜黄C:大
患者,男,70岁。慢性阻塞性肺疾病。出院后拟进行长期家庭氧疗。护士应告知患者每天
按使用范围不同分类,仓库可分为()等仓库。 A.自用 B.营业
最新回复
(
0
)