首页
登录
职称英语
One afternoon, when the lessons were over, John and Mike Green didn’t go home. T
One afternoon, when the lessons were over, John and Mike Green didn’t go home. T
游客
2024-07-28
17
管理
问题
One afternoon, when the lessons were over, John and Mike Green didn’t go home. They (11) in school to help their teacher. Their teacher is (12) a library in the school and the boys helped him to carry some books. They worked (13) . Then the teacher said, "Thank you, boys, we will (14) the work tomorrow. Now you must go home." When the boys got home, it was seven o’clock. It was (15) outside but there was a light inside their home and the door was open. They could see a man inside. [br]
One afternoon, when the lessons were over, John and Mike Green didn’t go home. They stayed in school to help their teacher. Their teacher was starting a library in the school and the boys helped him to carry some books. They worked for an hour. Then the teacher said, "Thank you, boys, we will finish the work tomorrow. Now you must go home." When the boys got home, it was seven o’clock. It was dark outside but there was a light inside their home and the door was open. They could see a man inside.
选项
答案
finish
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3695900.html
相关试题推荐
Oneafternoon,whenthelessonswereover,JohnandMikeGreendidn’tgohome.T
______(notfinish)today’slessons,IhavenotimetowatchTV.Nothavingfinis
______dancesinthehallintheafternoon.A、ManygirlsB、AgoodmanygirlsC、A
[originaltext]M:WillyougofishingwithmeintheWestLakethisafternoon?W
Fromthepassage,weshouldnap______eachafternoon.[br]Whichofthefollowi
Fromthepassage,weshouldnap______eachafternoon.[br]Whathappenedtothe
InEngland,afternoontea,takenbetweenfourandfive,isthemost【11】meal
InEngland,afternoontea,takenbetweenfourandfive,isthemost【11】meal
InEngland,afternoontea,takenbetweenfourandfive,isthemost【11】meal
InEngland,afternoontea,takenbetweenfourandfive,isthemost【11】meal
随机试题
Today,theworldwidewebcanbeusedbothto【C1】______informationandto
Languageswillcontinuetodiverse.EvenifEnglishweretobecometheunive
HistoricalBackground→TheepicpoemBeowulf,writteninOldEnglish,i
ItusedtobesaidthatEnglishpeopletaketheirpleasuresadly.Nodoubtth
[img]2019m9x/ct_eyyjsbm_eyyjsbreada_0166_201909[/img]Toparaphrase18th-cent
某码头横梁混凝土设计强度等级为C20,现采用回弹法测试其混凝土强度,共布置5个测
《咏月诗三首》原文 把酒问月 李白 青天有月来几时?我今停杯一
长期停运超过的断路器,在投入运行前应做例行试验,无异常后方可投
男性,34岁。1年前打篮球受伤后膝关节经常隐痛,检查发现:右膝前内侧关节间隙处有
关于和解的说法,正确的是()。A.和解达成的协议不具有法律效力 B.和解达成
最新回复
(
0
)