首页
登录
职称英语
Many American women are earning money outside their homes today. Among women
Many American women are earning money outside their homes today. Among women
游客
2024-07-25
58
管理
问题
Many American women are earning money outside their homes today. Among women who are eighteen to sixty-four years old, fifty percent have jobs. In general, working women have had more education than those who stay at home. Of course, those who work, thirty-two percent of them have attended college, compared with twenty percent of those who do not have jobs.
Among women with jobs, eight out of ten drive a car to work, and eight percent take a vacation away from home during the past year. Much of the traveling is by air. These figures come from a report which was written for advertisers. It offers a new picture of women today. For instance, it tells advertisers that fifty-one percent of all American women have traveled by air--along with fifty-nine percent of all American men.
The lesson for American business is that many women now have other interests besides their homes. They like advertisements which show women in office, planes and cars.
选项
A、all women in the USA have jobs
B、all the women in the USA like to work very much
C、half of the women aged 18 to 64 in the USA have jobs
D、fifty percent of the USA women have jobs outside their homes
答案
C
解析
本题为细节推理题。根据文章第1段第2句“Among women who are eighteen to sixty-four years old,fifty percent have jobs.”的内容可推断出答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3692038.html
相关试题推荐
SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdonotgetenough
SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdonotgetenough
SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdonotgetenough
RealWorld&RealLearning
RealWorld&RealLearning
RealWorld&RealLearning
RealWorld&RealLearning
[originaltext]M:Helen,I’llbelatefordinner.I’mbusytoday.W:OK,Bob.An
ManyAmericanwomenareearningmoneyoutsidetheirhomestoday.Amongwomen
Thefirstparagraphtellsthat______.[br]InAmericansocietyyoungpeople___
随机试题
ResearchersinBritainaretellingschoolsthatchildrenshouldbedoingmore
RunningaSchoolBookStall开办学校书店
Somefindingsareissuedrecentlyaboutattendingacommunitycollege.Most
Sharingonline,associalmediaenthusiastsarelearning,canhaveallsorts
[originaltext] (5)PoliceinBrazilsayeightmenhavebeenkilledinashootin
下列关于蛋白质生物合成中肽链延长过程的叙述哪一个是错误的?( )A.每个氨酸-
关于木材的强度指标,下列说法中正确的是()。A.木材的顺纹抗拉强度设计值大于
下列药物可用于治疗尿失禁的是A.新斯的明 B.苯扎托品 C.异丙托溴铵 D
找规律填数字是一个很有趣的活动,特别锻炼观察和思考能力。下列选选中,填入数列“1
李某向陈某借款10万元,将一辆卡车抵押给陈某。抵押期间,卡车因车祸严重受损,李某
最新回复
(
0
)