首页
登录
职称英语
Dear Mr. Li, The fourth annual Networking Technology Conference will be held
Dear Mr. Li, The fourth annual Networking Technology Conference will be held
游客
2024-07-21
21
管理
问题
Dear Mr. Li,
The fourth annual Networking Technology Conference will be held in Shanghai from August 21st to 23rd, 2004. The conference will be held at 8:30 am on August 21st at Shanghai Fudan University. We have invited about 300 networking experts to attend it. During the conference, experts will exchange views on the future developments in networking application, which is the topic of this year’s conference.
The university will cover all the expenses of your trip to this conference. We sincerely wish you could join us.
We are looking forward to your early reply.
Best wishes!
Sincerely,
Wang Jun
Director of Computer Department of Fudan University
A letter of Invitation
Time of the conference: from【46】
Place of the conference: at【47】
Number of experts invited:【48】
Topic of the conference: the future developments in【49】
Writer of the letter:【50】 [br]
选项
答案
Wang Jun
解析
细节题。根据信件最后的署名可知正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3686791.html
相关试题推荐
Withouttherapiddevelopmentofscienceandtechnology,itisimpossibleforus
AfterthePresidenthadfinishedspeakingatthepressconference,hewasmade(
Whenwilltheconference(finish)______?befinished会议什么时候结束?会议是被结束的,用被动语态。will
DearMr.Li,ThefourthannualNetworkingTechnologyConferencewillbeheld
DearMr.Li,ThefourthannualNetworkingTechnologyConferencewillbeheld
[audioFiles]audio_ehbm_j46002(20082)[/audioFiles]A、Whethertheconferencehast
Advancesinmedicaltechnologyhavemadeitpossibleforpeople(live)________l
Modemtechnologyhasabiginfluenceonourdailylife.Newdevicesarewide
Modemtechnologyhasabiginfluenceonourdailylife.Newdevicesarewide
Theyarebusy(prepare)______fortheconference.preparing本题考查固定用法。忙于做某事:bebusy
随机试题
Onedayin1848acarpenternamedMarshall,whoworkedinasawmillonthe
Whydomoreandmorepeopleinyourcountrywanttoownacar? InChina,carsa
______,amanwhoexpresseshimselfeffectivelyissuretosucceedmorerapidly
[originaltext]Insectsanddiseasesthatattackfoodcropsaremovingasris
Icaught______oftheriverasthetrainpassedoverabridge.A、visionB、scene
Accordingtothenews,whatmaybesignificanceofthediscovery?[originaltext]
A.呼吸困难 B.通气不足 C.气体弥散障碍 D.动脉血氧饱和度降低 E
下冷静期届满后,募集机构从事基金销售推介业务以外的人员应当以( )等留痕方式进
男性20岁,发热寒战3天,体温39.5℃,胸部X线示右上肺大片阴影,痰涂片见较多
高压喷射灌浆凝结体形状如下图所示,其喷射形式为()。 A.旋喷 B.摆
最新回复
(
0
)