首页
登录
职称英语
Mother’s Day is a day【11】to honor mothers. It is observed in the U.S. on the
Mother’s Day is a day【11】to honor mothers. It is observed in the U.S. on the
游客
2024-07-21
54
管理
问题
Mother’s Day is a day【11】to honor mothers. It is observed in the U.S. on the second Sunday in May. The【12】for the day is generally thought to be put forward by Anna M. Jarves, whose mother died on May 9, 1905. In the years that【13】she held services and encouraged other sons and daughters to remember their mothers in a similar way. She【14】thousands of letters to great persons, and in 1913 both her home state of Pennsylvania and the U.S. Congress agreed to the idea of a【15】day to honor mothers.
Mother’s Day is a day set aside to honor mothers. It is observed in the U.S. on the second Sunday in May. The idea for the day is generally thought to be put forward by Anna M. Jarves, whose mother died on May 9, 1905. In the years that followed she held services and encouraged other sons and daughters to remember their mothers in a similar way. She wrote thousands of letters to great persons, and in 1913 both her home state of Pennsylvania and the U.S. Congress agreed to the idea of a special day to honor mothers.
选项
答案
set aside
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3686407.html
相关试题推荐
Notonlythechildrenbutalsotheirmother(be)______playingthegameofhide
Alice,______wheretofindthebook,askedhermotherwherethebookWas.A、not
Mother’sDayisaday【11】tohonormothers.ItisobservedintheU.S.onthe
Mother’sDayisaday【11】tohonormothers.ItisobservedintheU.S.onthe
Mother’sDayisaday【11】tohonormothers.ItisobservedintheU.S.onthe
Mother’sDayisaday【11】tohonormothers.ItisobservedintheU.S.onthe
Mother’sDayisaday【11】tohonormothers.ItisobservedintheU.S.onthe
MotherkeptinvitingMrs.Smithtostayforlunch,butfinallyshe______.A、gave
He_____hishomeworkwhenhismothercamebackyesterdayevening.A、wasdoingB、
Hermothergaveherthatbeautifulnecklace,whichhadbeen______fromhergran
随机试题
Over1billionpeoplelackadequatehousing.Thesepeoplearefoundinevery
OnFoodSecurity1.食品安全丑闻频繁发生,引起人们关注2.食品安全问题发生的原因3.我的看法Overthepastcoupleof
Sixyearsago,aMiamiwomanwalkingthroughthehallofanofficebuilding
Mostmeetingshaveanagenda.Foraformalmeeting,thisdocumentmaybehan
Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.Itisremarka
编辑加工整理时要尊重作者,下列做法中不符合这个原则的是( )。A.把公元年份的
患者,男性,52岁,有多年吸烟史,现在声音嘶哑伴小量咯血,应考虑的疾病是(
(2017年真题)回购交易要发生()次券款交割。A.0 B.1 C.2
患者男性,47岁,右侧胸痛。体检时发现胸部不对称,右侧呼吸运动减弱,触诊气管居中
A. B. C. D.
最新回复
(
0
)