首页
登录
职称英语
Over a million people visit Hawaii (夏威夷) each year because of its beautiful w
Over a million people visit Hawaii (夏威夷) each year because of its beautiful w
游客
2024-07-20
66
管理
问题
Over a million people visit Hawaii (夏威夷) each year because of its beautiful weather and wonderful scenery. The Hawaii islands have very mild temperatures. For instance, August, the hottest month, average 78.4°F, while February, the coldest month, averages 71.9°F. In addition, the rainfall in Hawaii is not very heavy because mountains on the northern side of each island stop incoming storms; for example, Honolulu averages only 23 inches of rain per year. The beautiful weather helps tourists to enjoy Hawaii’s wonderful natural scenery, from mountain waterfalls to fields of flowers and fruits. And Hawaii’s beautiful beaches are everywhere--.from the lovely Kona coast beaches on the large island of Hawaii to Waikiki Beach on Oahu. Warm sunshine and beautiful beaches--it is not surprising that so many people visit Hawaii each year. Are you going to join us? Don’t miss the chance!
Hawaii
Famous for its (46) and (47) .
Average temperature: range from 71.9°F to (48) .
Annual rainfall in Honolulu: (49) .
Attractions for tourists: the beautiful weather and (50) .
[br]
选项
答案
23 inches
解析
本题要求填写火奴鲁鲁的年降水量,根据原文第4句话可以得知答案是23 inches。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3685822.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Ireadaboutatrafficaccidentyesterday.W:Yes.Twopeople
[originaltext]M:Ireadaboutatrafficaccidentyesterday.W:Yes.Twopeople
[originaltext]M:Ireadaboutatrafficaccidentyesterday.W:Yes.Twopeople
Whenmillionsoftouristspourintothecityeverysummer,bigrestaurantsalway
Thepassageismeantto______.[br]"...peoplewhodiewondering,whatif?"(P
Springisthemostbeautifulseason.Sweetflowersandgreengrassgreetyou
Springisthemostbeautifulseason.Sweetflowersandgreengrassgreetyou
VisitorstotheUnitedStatespossiblyfeelthatcitypeopleofthecountryare
VisitorstotheUnitedStatespossiblyfeelthatcitypeopleofthecountryare
ManyvisitorstotheUnitedStatesfindthatthefastpaceatwhichpeoplem
随机试题
MostparentsIsupposehavehadtheexperienceofreadingabedtimestoryto
PassaaeFourWhenmostanimalsdie,naturelikestotidyupbymakingth
在国际贸易中,进口商为防止将来付汇时外币汇价上升,可在外汇期货市场上进行()。(考虑直接标价法)A、多头套期保值B、空头套期保值C、正向套利D、
I根据空格前的名词所有格形式可知,此处应填名词。联系上文可知此处讲的还是美元的复苏,recovery“恢复;复苏”符合语义。
下列关于西方古代建筑材料与技术的表述,哪项是错误的?()A.古希腊庙宇除屋
侧链是环状结构的氨基酸是A.Lys B.Tyr C.Val D.A
银行战略风险管理的主要作用是()。A:提高银行的股东价值和银行知名度,保持银行的
不属于发育性囊肿的是( )。A.鳃裂囊肿 B.鼻腭囊肿 C.甲状舌囊肿
飞驰公司分别在两地设立子公司甲和分公司乙,甲公司设立后领取了营业执照,而乙公司设
注册建造师需要增加执业专业时,应按规定申请专业增项注册。增项注册应提交拟增项专业
最新回复
(
0
)