首页
登录
职称英语
When the steam engine was invented in the 18th century, it began one of the
When the steam engine was invented in the 18th century, it began one of the
游客
2024-07-18
59
管理
问题
When the steam engine was invented in the 18th century, it began one of the greatest revolutions in our world. The invention of the petrol engine at the end of the 19th century led to another enormous change in our lives. And the computer is almost certainly going to be no less important an invention than these engines were.
Just as there was a Stone Age, an Iron Age and so on, we have been living for centuries in a Paper Age, when almost all information was kept and sent on paper. However, to provide us with this paper, numerous trees have to be cut down every year. But now, with the computer, enormous amounts of information can be stored and sent without any paper, using small discs or the Internet.
Computers allow one to send information to others anywhere in the world, through the Internet, and to receive information from them. One can send a long message more quickly from England to Australia, for example, than from one’s house to someone in the garden. Computers are not only used for writing; they can produce diagrams and pictures, and can even be used for playing games. They are a common sight at airports and railway stations, in hotels and restaurants; in fact, almost everywhere. [br] According to the author, the disadvantage of using paper to keep and send information is that______.
选项
A、too many trees are cut down
B、too much paper is needed
C、it wastes our time
D、it is hard to get enough paper
答案
A
解析
细节推理题。题目询问作者认为用纸张存储和发送信息的劣势是什么。从文章中第二段第二句可以找到正确答案。文中提到,为了提供纸张,无数的树遭到砍伐,因此,选项A(太多的树遭到砍伐)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3683212.html
相关试题推荐
Bytheendofthiscentury,thescientists(discover)______acureforthedise
Theoriginoflanguageis______.[br]Oneofthereasonswhymeninventedcerta
Inthe18thcenturyNewYorkwassmallerthanPhiladelphiaandBoston.Today
Inthe18thcenturyNewYorkwassmallerthanPhiladelphiaandBoston.Today
Inthe18thcenturyNewYorkwassmallerthanPhiladelphiaandBoston.Today
Inthe18thcenturyNewYorkwassmallerthanPhiladelphiaandBoston.Today
SinceWorldWarTwo,especiallyinthelastfewdecadesofthe20thcentury,lar
SinceWorldWarTwo,especiallyinthelastfewdecadesofthe20thcentury,lar
Sincelastcentury,hisfamily______teachers.A、areB、arebeingC、havebeenD、we
Theballwasprobablyinventedbecause______.[br]Thebesttitleforthissel
随机试题
Givetheapplicationtotheman(sit)_______atthedesk,please.sitting本题考查现在
TheThinRedLine,anovelby______,wasadaptedtothefilmTheThinRedLine,
Themotoristhadto______toavoidknockingtheoldwomandowninthemiddleoft
下面不是广告计划内容的是()A.广告的市场分析 B.广告的目标 C.广告的
培养人才固然重要,但是当务之急是_现有人才的作用。 填入画横线部分最恰当的一项
学习新信息对已有旧信息回忆的抑制作用叫( )。A.前摄抑制 B.倒摄抑制
共用题干 BreastCancerDeathsRecordLowThe
根据《政府采购法》对采购方式的规定,不属于政府采购采用的方式是()。A、邀请招标
驼鹿数量减少,()的偷猎和剧烈的人为影响都是重要原因。由于对木材的巨大需求,东
下列关于租赁的表述中,错误的是()。A.出租人应当在租赁期开始日将租赁分为
最新回复
(
0
)