首页
登录
职称英语
Founded in 1386, the oldest university in Germany and one of the oldest thre
Founded in 1386, the oldest university in Germany and one of the oldest thre
游客
2024-07-18
48
管理
问题
Founded in 1386, the oldest university in Germany and one of the oldest three universities in European Continent(not including the UK)is the University of Heidelberg. The university is located in a beautiful city in southwest of Germany, Heidelberg. With a population of only 130,000, the city attracts millions of tourists from worldwide every year.
Unlike other universities in Germany, Heidelberg University is not situated in a fixed area. Instead, it is dotted among the ancient old downtown areas. Tourists often find one of its faculties(系, 科)here, and another one there, just beside the bustling commercial area. The university has about 24,000 students, among them more than 4,500 international students, and is regarded as an important center of modern research and study in Germany. Its fifteen faculties cover a wide area of subjects in the arts and sciences, including medicine. The university does not offer courses in engineering and agriculture. [br] Where is Heidelberg University located?
选项
A、A fixed place in modern downtown areas.
B、An unfixed place in ancient rural areas.
C、A fixed place in ancient rural areas.
D、An unfixed place in ancient downtown areas.
答案
D
解析
判断推理题。本题询问海德堡大学的地理位置。根据文中第二段前两句的句意,“…not situated in a fixedarea.”和“…dotted among the ancient old downtown areas.”可以推断出选项D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3683153.html
相关试题推荐
Headmiredthebeautyoftheuniversitywherethosewhohateignorancestruggle
I______EnglishforsixyearsbeforeIcametoBeijingUniversity.A、learnedB、h
What’sthefindingoftheresearchundertakenatCarnegieMellonUniversity?[br
What’sthefindingoftheresearchundertakenatCarnegieMellonUniversity?[br
LastmonthIwenttoGermanyand(take)______partintheWorldSkillsCompetitio
SusanisnowinafamousuniversityintheSouth______inhistory.A、takingB、st
Accordingtothepassage,researchersattheUniversityofChicagoarestudying_
Accordingtothepassage,researchersattheUniversityofChicagoarestudying_
AteamattheUniversityofMichiganrecentlypublishedastudyofhowmarri
MynameisLiuYan,I’mauniversitystudentandI(11)inEnglish.Forme
随机试题
Wateris【B1】importantofallthethingswe【B2】anddrink.Notmanypeopleunderst
EBaywasfoundedinPierreOmidyar’sSanJoselivingroominSeptember
关于血栓闭塞性脉管炎的叙述,下列哪项不正确()A.多见于男性青壮年 B.病
在原材料一定的情况下,影响混凝土抗压强度决定性的因素是()。A.水泥强度
针对地下水除锰处理工艺,以下哪项表述是不正确的?( )A.生物除锰过程是以Mn
一个冬夏季兼用的定流量空调水系统,夏季工况的流量是冬季工况的2倍,下列循环水泵设
体温调节的整合中枢位于:A.延髓 B.脑干网状结构 C.下丘脑后部
关于佐剂的叙述,下列哪项错误A.佐剂是特异性免疫增强剂 B.与免疫原混合后可增
根据《环境影响评价技术导则—生态影响》,某公路工程需进行生态影响2级评价,其生态
电杆埋深为杆长的()。A.1/10 B.1/8 C.1/6 D.1/
最新回复
(
0
)