首页
登录
职称英语
Home Ready for You to Move in! Ready for immediate occup
Home Ready for You to Move in! Ready for immediate occup
游客
2024-07-18
26
管理
问题
Home Ready for You to Move in!
Ready for immediate occupancy(入住)! The original(原来的)price of the home was $ 305 000, but the current price is only $ 244 900.
The beautiful 2-story home was built in 2013 on a 10 000 square feet lot in a quiet neighborhood. No shoes have been worn inside. The home features 3 bedrooms, 2 bathrooms and 1 office room. The laundry room is conveniently located upstairs. A three-year-old high efficiency washer and dryer is already included in the sales price.
The home has an attached 2-car garage with a shop area. Central A/C & a high efficiency heating unit will keep the home cool in the summer & warm in the winter. Home is located minutes to Dallas City and schools. Don’t miss this one. For more information, please email us at
camposir @hotmail.com.
Home Ready for You to Move in!
Time of construction: in 2013
Price: 1)original: $305 000
2)current:【R1】______
Features: 1)a beautiful 2-story building
2)in a quiet【R2】______
3)3 bedrooms, 2 bathrooms and 1 office room
4)laundry room located【R3】______
5)within minutes to Dallas City and【R4】______
Email address: 【R5】______ [br] 【R3】
选项
答案
upstairs
解析
通过线索词laundry room located定位到原文第二段第四句。该句指出,洗衣房位于楼上,非常方便。通过分析题干可知,本题考查洗衣房的位置,因此可以确定本题的答案为upstairs。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3681910.html
相关试题推荐
Youhavetoact______(immediate)ifyouaretosavethegirl’slife.immediatel
Iftheyagreewithus,we(carryout)______theplanimmediately.willcaryout本题
(frighten)______bytheexplosion,thecrowdscatteredimmediately.Frightened由于
Thedoctoradvisedthathe______smokingimmediately.A、stopsB、stoppedC、stopD
Iinsistthatyou(take)______immediateactiontoputthisright.(should)take本题考
(frighten)______bytheexplosion,thecrowdscatteredimmediately.Frightened由于被
"Let’sstartourmeetingimmediately______everyonehasarrived,"thechairmansa
Iinsistthatyou(take)______immediateactiontoputthisright.(should)take本题考
Thedoctoradvisedthathe______smokingimmediately.A、stopsB、stoppedC、stopD
HomeReadyforYoutoMovein!Readyforimmediateoccup
随机试题
Inourcontemporaryculture,theprospectofcommunicatingwith—orevenlook
Achildwhohasoncebeenpleasedwithatalelikes,asarule,tohaveitr
Reebokexecutivesdonotliketoheartheirstylishathleticshoescalled"
Overtheyears,relaxationtraininghasbeenrecommendedtopatientswithva
Todaywomenearnalmost60percentofallbachelor’sdegreesandmorethan
Ascientistwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendtheir
下述情况不宜使用胆碱酯酶抑制药的是A.阵发性室上性心动过速 B.心动过缓 C
Teachersandstudentsshouldconsiderco
私募基金募集期间,应当在宣传推介材料中向投资者披露基金管理人最近()年的诚信情
下列体现税收强制性特征的是()。A.国家通过颁布法令实施征税,任何单位和个人都
最新回复
(
0
)