首页
登录
职称英语
Adidas-Salomon AG, the German athletic-apparel maker, reached an agreement W
Adidas-Salomon AG, the German athletic-apparel maker, reached an agreement W
游客
2024-07-10
61
管理
问题
Adidas-Salomon AG, the German athletic-apparel maker, reached an agreement Wednesday to purchase U.S. rival Reebok International Ltd. for $3.8 billion in a bid(企图) to boost its presence in North America and better compete with Nike Inc..
Adidas and Reebok are two of the world’s best-known consumer brands, but they’re in the shadow of Nike, the giant of the sports wear industry. This deal is intended to help them take on Nike.
"This is a once-in-a-lifetime opportunity to combine two of the most respected and well-known companies in the worldwide sporting goods industry," said Herbert Hainer, chairman and chief executive of Adidas-Salomon. Reebok’s top executive, Paul Fireman, said the combination would mean that "we are able to offer an enhanced portfolio(优化的投资组合) of global brands that truly addresses the needs of today’s and tomorrow’s consumers." Reebok will continue to have a separate identity, retaining its name and its headquarters in the U.S. state of Massachusetts.
The enlarged company will have a fifth of the all-important U.S. market for sports shoes and clothes. The plan is to focus the two brands on different segments of the market. The German arm, Adidas, will continue its emphasis on goods for competitive sports while Reebok will be more of a youth and consumer lifestyle brand.
Adidas pays a large number of very famous people including the footballer David Beckham and the rap musician Missy Elliot to endorse its products. Reebok has a different approach to marketing which makes less use of big name sponsorship.
选项
A、become popular
B、begin to have a particular quality
C、become an opponent in a competition
D、to catch up with
答案
C
解析
本题考查词义理解。理解文章第二段中"...but they’re in the shadow of Nike",即一直以来Adidas和Reebok两大品牌无法和Nike竞争,因此take on表示获得相当的实力与对手竞争,答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3670998.html
相关试题推荐
A—agencyagreementB—agencycommissionC—promisingmarketD—exclusiverightE—in
HecanspeakFrench,GermanandRussian,______English.A、don’tmentionB、nomen
Wemadean(agree)______tomeeteveryyearonMarch15th.agreement本题测试的是词性转换。全
Therepresentativeofthecompanydemandedthatpartoftheagreement______rev
______thedangerassheclimbedupthestairandreachedforthedoll.A、Little
Thereisagreatdealofdisagreementamongeconomistsaboutwhatmoneyisandh
BothMarxandEngelswere(German)______.Germans句意:马克思和恩格斯都是德国人。该题考查的是主谓一致性。从句意看
[originaltext]ThewaltzoriginatedinGermanyfromtheenergeticfolkdances
Theresultsareas______;FirstwasSweden,thenGermany,thenIreland.A、tofol
Hepromisedtoattendtoit______hereachedtheoffice.A、themomentB、inthec
随机试题
Readthearticlebelowaboutmarketingsegmentation.Inmostoftheline
Whoisthebuyer?______________________________ofAustralia.[br]Whatha
Thetown’sairwasconsistently________:dependingonthebreeze,onemightbeg
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26whicharebasedonReading
Creativityisnotsomethingoneisjustbornwith,norisitnecessarilyac
某一旅客张先生与妻子携孪生婴儿外出旅游,出行路线为:自北京乘坐MF8102航班至
建设单位应当将大型的人员密集场所和其他特殊建筑工程的消防设计文件报送公安机关消防
王某认为自己有超能力,表明其可能存在( )。A.嫉妒妄想 B.钟情妄想 C
(2021年真题)根据2017版FIDIC《施工合同文件》,调整工程量清单中某项
施工企业购买施工现场用安全帽的费用应从( )列支。A、人工费用 B、材料费用
最新回复
(
0
)