首页
登录
职称英语
About one in twenty adults in the United States cannot read English. A new fe
About one in twenty adults in the United States cannot read English. A new fe
游客
2024-07-08
61
管理
问题
About one in twenty adults in the United States cannot read English. A new federal study shows that adults made little progress in their reading skills between 1992 and 2003.
The National Assessment of Adult Literacy is the most important test of how well adult Americans can read. Researchers tested nineteen thousand people over the age of sixteen. The study represents an adult population of two hundred twenty-two million. Those who took part were tested on how well they could read and understand information used in everyday life, The study found that eleven million adults, or five percent, cannot read English. They could not answer even the easiest written questions. Four million of them most likely cannot speak English either. The study shows that more than forty percent of adults can perform only simple reading activities. For many, even that can be difficult. Fifty-six percent of adults can perform moderate or complex activities. Moderate can mean finding information in a book. Of that number, thirteen percent can perform complex tasks like comparing two different newspaper commentaries (评论).
Researchers say part of the problem is that many young Americans do not read as much for pleasure anymore. Also, there are greater numbers of non-English speaking immigrants.
Reading skills can directly affect the ability to earn a living. The best readers were found to earn up to twenty-eight thousand dollars a year more than those who lacked simple reading skills.
Yet, compared to the last study in 1992, adults’ reading skills were about the same or lower across every level of education. This was true even among people who have completed college. By race and ethnic group, blacks and Asians had the biggest increases in English reading skills. But levels decreased among Hispanics. Experts, say, however, that while many Hispanics are unable to read in English, they may read well in Spanish.
Overall, American adults improved the most in answering questions that involved numbers. Even so, the test found that the average adult cannot do much more than perform simple, everyday math.
选项
A、Between 1992 and 2003. ..
B、After 1992.
C、Around 2003.
D、In 1992,
答案
C
解析
本题考查逻辑推理。在文章首段提到“A new federal study shows that... between 1992 and 2003.”,而下文内容是对这些年的研究得出的结论,可推断出这篇文章应写于2003年间或更后的时间。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3668165.html
相关试题推荐
Whenwasthearticleprobablywritten?[br]Sincetheseyears,Americanadultsh
OneoutoffiveChinesestudyingabroadgoestotheUnitedStates.A、5个中国人中的一个正在美
Whydomoremiddle-agedadultshavetotakecareoftheiragingparents?Because
Whydomoremiddle-agedadultshavetotakecareoftheiragingparents?Because
Whatbenefitcanmiddle-agedadultsgetbysendingtheirparentstoanursingho
Whydomoremiddle-agedadultshavetotakecareoftheiragingparents?Because
AfilmfeaturingatalkingmouseappearedintheUnitedStates.Thecharacterwa
AsmorewomenintheUnitedStatesmoveuptheprofessionalladder,moreare
TheseancientIndiansusedtolivein______isnowapartoftheUnitedStates.
WhatstyleofEnglishis"color,c-o-l-o-r"?"Color"is______English.[origin
随机试题
ThepilgrimscametoAmericaafterbeing______fortheirreligiousbeliefs.A、pu
American’slifehasonceagainbeengreatlychangedbythenewageofscience
[originaltext]ExpertssaysomefarmingactivitiesareseriouslydamagingEa
Employment,UnderemploymentandUnemploymentThelastfewdecad
[originaltext]Today,I’dliketotalkaboutsomeofthechangeslandcanun
WirelessChargingMayTakePlaceofWiredChargingA)Lastmonth,
为了发挥材料强度特点,在钢筋混凝土结构中,以下四个答案,哪个正确?()A.利
某种材料的孔隙率增大时,它的()一定下降。(1)密度;(2)表观密度;(3)
人体皮肤表面最多的细菌是A.表皮葡萄球菌B.金黄色葡萄球菌C.大肠埃希菌D.白色
在商品经济条件下,利息归根结底是劳动者在社会再生产过程中创造的()的一部分。A:
最新回复
(
0
)