首页
登录
职称英语
A job applicant has the responsibility for ascertaining certain types of info
A job applicant has the responsibility for ascertaining certain types of info
游客
2024-07-08
49
管理
问题
A job applicant has the responsibility for ascertaining certain types of information prior to the interview. First, the applicant should know what kind of job he wants and how that job relates to his career objective. It is important work for a particular company. Second, the applicant should seek as much information as possible concerning the company. Relevant information for the applicant to locate includes such items as the location of the home and regional offices, the financial status of the company, plans for expansion, and company philosophy. Information about most major corporation is available in reference books and periodicals.
Information needed to be known before interview:
A. about the applicant himself:
1. (46)
2. (47)
B. about the company:
1. where the company is
2. (48)
3. (49)
4. (50)
[br]
选项
答案
the financial status of the company
解析
由本题开始,题目询问面试之前求职者应了解有关公司四个内容,第1个内容已经给出,因此,下面3个空应分别为另外3个方面。在文章倒数第二句“such items as the location of the home and regional offices,the financial status of the company,…”可知第二个内容。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3667519.html
相关试题推荐
Ajobapplicanthastheresponsibilityforascertainingcertaintypesofinf
Ajobapplicanthastheresponsibilityforascertainingcertaintypesofinf
Ajobapplicanthastheresponsibilityforascertainingcertaintypesofinfo
Ajobapplicanthastheresponsibilityforascertainingcertaintypesofinfo
Ajobapplicanthastheresponsibilityforascertainingcertaintypesofinfo
Whataretheapplicantsgoingtohaveinalmosteverycaseofjobhunting?They
Whataretheapplicantsgoingtohaveinalmosteverycaseofjobhunting?They
Whataretheapplicantsgoingtohaveinalmosteverycaseofjobhunting?They
Whatistheemailabout?____________________.[br]Whydosomeapplicantsnee
[originaltext]W:CanIhavebreakfastinmyroom?M:Certainly,Madam.Breakfas
随机试题
rathercrawlitlittlebeforealthough
Hehas()thearmyfortenyearsandisnowanofficer.A、goneintoB、joinedinC、
Isawhimactforthefirsttimelastnighthewasquite______(impress).impres
AllthepeopleworkingforSamWaltonadmire______.(他管理沃尔玛公司的方法和他对待员工的方式).thew
Theriseofmultinationalcorporations(跨国公司),globalmarketing,newcommuni
某建设单位(甲方)与某施工单位(乙方)签订了施工合同,同时与某降水公司订立了工程
下列关于各国对于空间权制度的规制,说法不正确的是( )。A.法国、德国立法中无
焦虑症有()和()两种形式。
不良贷款是指()形成的贷款。A.借款人未能按贷款协议偿还商业银行的贷款利息
男,15岁。双下肢水肿2周。查体:眼睑轻度水肿,双下肢凹陷性水肿。尿常规:红细胞
最新回复
(
0
)