首页
登录
职称英语
[originaltext] My first visit to the cinema was a very unhappy one. I was tak
[originaltext] My first visit to the cinema was a very unhappy one. I was tak
游客
2024-07-05
59
管理
问题
My first visit to the cinema was a very unhappy one. I was taken there by some friends when I was only seven years old. At first there were bright lights and music and I felt quite happy. When the lights went out. I felt afraid. Then the film started and I saw a train on the screen. The train was coming towards me. I shouted out in fear and got down under my seat. When my friends saw me. They started to laugh, I felt ashamed and sat back in my seat. I watched the film to the end but I still felt afraid. I was glad when the film ended.
According to the passage, how about the writer’s first visit?
选项
A、Happy.
B、Sad.
C、Unhappy.
D、Excited.
答案
C
解析
抓住第一句“My first visit to the cinema was a very unhappy one.”即可。因为作者在此交代了对整个事件的看法。但要小心不要被文中的后几句“At first...I felt quite happy.”和“I was glad when the film ended.”所迷惑。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3663836.html
相关试题推荐
____________.[originaltext]Whatisthebestwayofgettingridoftiredness?[/o
Oneofthecauseis____________.[originaltext]Whatisoneofthecausesofhav
Youbecomeevenmore____________.[originaltext]Whathappenswhenyou’refeelin
[originaltext]Myfirstvisittothecinemawasaveryunhappyone.Iwastak
[originaltext]M:Look,it’sfulloftraffichere.(6)Isthistheshoppingdistr
[originaltext]W:Georgeandhissisterareplanningtoliveinyouroldfamily
[originaltext]M:YesterdaywewenttoJone’shousetolistentorecords.W:Ih
[originaltext]W:What’sWrong?M:Youwerespeeding.MayIhaveyourdriver’sl
[originaltext]M:I’mnotpreparedforthetest.Areyounervous?W:No,I’mnot
____________________________________________________.[originaltext]Whatcanwe
随机试题
Peoplearemovingtocitiesindroves.In1950,two-thirdsoftheworlds’po
[originaltext]Digitaltextbooksarechangingthewaymanystudentslearn.Al
TrustMe,I’maRobot[A]Withrobotsnowemergingfromt
HowPovertyChangestheBrainA)Yousawthepicturesinscien
网架是一种新型结构,是由许多杆件按照一定规律组成的网状结构,其优点不包括( )
单一法人客户信用风险识别中,对于中长期授信,要对()作出预测和分析。A.资金来源
下列关于保证的描述正确的是()。A.一般保证不具有补充性 B.一般保证人没
下列属于我国飞机保险基本险的有( )。A.飞机机身保险 B.飞机第三者责任保
(2021年真题)根据反垄断法律制度的规定,涉嫌垄断行为的经营者在被调查期间可以
在竣工结算审查的内容中,一般包括的有()。A.检查材料验收记录 B.核对合同
最新回复
(
0
)