首页
登录
职称英语
According to the best historical and archaeological evidence, it is estimated
According to the best historical and archaeological evidence, it is estimated
游客
2024-07-04
70
管理
问题
According to the best historical and archaeological evidence, it is estimated that it took about 800 thousand to 1 million years for the earth’s population to reach the 250 total which existed at the end of the first century ’after Christ. For some time after that, disease, famine, and war kept the population increase down to a fraction of 1 percent a year so that more than 15 centuries passed before the population reached 500 million. But in the next 250 years, up to 1850, the population of the world shot up to the 1 billion mark, and today it has reached 3 billion. It is predicted by United Nations investigators that in the next 35 years the population of the world will double.
When experts are asked what the most effective measure which overpopulation poses, they reply that at least three measures can be considered:
(1) increasing sources and supply of food for underdeveloped countries; (2) increasing the industrialization of underdeveloped countries; (3) regulating conception and births. The experts add, however, that none of the proposed measures Can be effective by itself, that all must be combined into an integrated program. They also agree that without some regulation of conceptions and births, any other measures are doomed to failure.
选项
A、estimates based on current population growth
B、references in literature and mythology
C、estimates based on previous population growth
D、written records and cultural remains
答案
D
解析
细节推断题。文中第一段第一句说“According to the best historical and archaeological evidence,it is estimated that...”,故D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3662989.html
相关试题推荐
Youarerequiredtowriteanidentitycertificate(身份证明书)accordingtothefollow
Whichofthefollowingstatementsissupportedbythepassage?[br]Accordingto
Thespecial-effectsperson’sjobisimportantbecause______.[br]Accordingto
YouarerequiredtowriteaRECRUITMENTADVERTISEMENT(招聘启事)accordingtothefol
Inthispassage,theauthorstatesthat______.[br]Accordingtothispassage,h
Accordingtothepassagemodemadvertisingis"authoritative"becauseoftheway
Accordingtothepassagemodemadvertisingis"authoritative"becauseoftheway
Thegreatestbenefitofsciencehasbeen______.[br]Accordingtothepassage
Accordingtothepassage,itcanbeconcludedthattheUnitedStates______.[b
Accordingtothepassage,itcanbeconcludedthattheUnitedStates______.[b
随机试题
ReadthisproposalabouttheCPTWordProcessor.Choosethebestsentencefromt
Thestormsweepingoverthisareanowissuretocause______ofvegetablesinth
Whatisthesideeffectofthedrug?A、Nausea.B、Vomiting.C、Heartstroke.D、Unev
______isNOTagrammaticalcategoryofEnglishverbs.A、TenseB、AspectC、NumberD
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseo
拔管后病人应采取的体位是()A.头转向一侧 B.头高位 C.俯卧位
企业财务管理的基本内容有()。 A.筹资管理 B.投资管理 C.物资管理
在对资本主义工商业进行社会主义改造的过程中,对高级形式的国家资本主义企业利润采取
共用题干按照对买方行权时间规定的不同,比较常见的期权有()。A.中式期权B.
工程项目质量控制系统是以工程项目为对象,由项目监理机构负责建立的面向监理项目开展
最新回复
(
0
)