首页
登录
职称英语
What do many people go to school for? They go to school for ______. [br] [ori
What do many people go to school for? They go to school for ______. [br] [ori
游客
2024-07-04
61
管理
问题
What do many people go to school for?
They go to school for ______. [br]
Many people go to school for education. They learn languages, history, geography, physics, chemistry and mathematics. Others go to school to learn a skill so that they can make a living. School education is very important and useful. Yet no one can learn everything from school. A teacher, no matter how much he knows, cannot teach his students everything they want to know. His job is to show his students how to learn. He teaches them how to read and how to think. So, much more is to be learnt outside school by the students themselves. It’s always more important to learn how to study by oneself than to learn some facts or rules by. heart. It is quite easy to learn a fact in history or a formula in mathematics. But it is very difficult to use a formula in working out a maths problem.
选项
答案
how to study
解析
What is more important?来自原文 It’s always more important to learn how to study by oneself than to learn some facts or rules by heart.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3662737.html
相关试题推荐
Accordingtothepassage,peoplehavetheabilitytorecognizeothersby______.
Accordingtothepassage,peoplehavetheabilitytorecognizeothersby______.
Accordingtothepassage,peoplehavetheabilitytorecognizeothersby______.
Accordingtothepassage,peoplehavetheabilitytorecognizeothersby______.
Itisnotuntilweloseitthatpeopleknowthe(valuable)______ofhealth.valu
Itisclearthatsomepeoplewhoparticipateinexercisetrainingwilldevelo
Theyareafraidthatotherpeoplemightfindout______.[originaltext]Whatare
Insomewaystheseschoolsare(differ)______fromChinesemiddleschools.diffe
Howmanypeoplearethereonearthnow?Nowthereareabout____________________
Whatdoesthespeakerthinkofoldpeople?Withtheirwideknowledge,theycan__
随机试题
[originaltext]W:ItwasjustfiveyearsagothattheiPodfirsthitthemarket.
Choosefouranswersfromtheboxandwritethecorrectletter,A-G,nexttoques
LatinAmericanandChineseofficialshaveopenedtwodaysoftalksontradea
Inrecentyears,railroadshavebeencombiningwitheachother,mergingint
PassageTwo(1)Scientist,engineer,musicianandgreatartist,Leonard
知觉是直接作用于感觉器官的客观事物的整体属性或()在人脑中的反映。A.个别部分
下列选项中,由中央财政拨付,国家统计局统一管理的经费有()A.县级以上地方各级人
辅导员指出来访者自身存在的矛盾,让来访者透过自己言语和非言语的不一致,觉察到自己
菌体中有异染颗粒的G杆菌为A.白喉棒状杆菌B.炭疽棒状杆菌C.蜡样芽孢杆菌D.产
小儿风湿热急性期有心肌炎者逐渐起床活动需在A.ASO正常时 B.血沉正常时
最新回复
(
0
)