首页
登录
职称英语
How hard is it to get beautiful hair? Beautiful hair
How hard is it to get beautiful hair? Beautiful hair
游客
2024-07-04
54
管理
问题
How hard is it to get beautiful hair?
Beautiful hair cannot be taken for granted. Environmental factors, chemical treatments and the mechanical damage done by combs, brushes and blow dryers all have a bad effect on the hair in the long run. The hair parts into thin pieces, loses its brightness, be- comes hard and easily broken and develops split ends.
Our Heated Scissors (剪刀), a new approach to pretty hair, is a modern technological device available in most cities now.
No hairdresser(美发师 needs to be told how crucial the quality of a pair of scissors is. But all the same, few have imagined a cutting tool as sharp as razors (剃须刀). What’s more, the heating element is located in the interior of the edges, with the best possible heat transference to the cutting edges. Heated cutting edges with individually adjustable temperatures seal the cuts instantly. The cut end of the hair is closed up smoothly and neatly.
Right from the very first cut, the hair takes on a new look with a brilliant shine. [br] What kind of product is advertised in the passage?
选项
答案
Heated Scissors
解析
直接答题。本题问这篇短文是为什么产品做广告。文章的第三段Our Heated Scissors, a new approach to pretty hair, is a modern technological device available in most cities now. 点出了本广告的主题,推介新产品加热理发剪刀,所以可直接找到答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3662553.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Whatabeautifulsite!Surroundedbymountains.Isawthoseni
Bostonisabeautifulbigcitywithhistoricallandmarks,museumsandcultura
Bostonisabeautifulbigcitywithhistoricallandmarks,museumsandcultura
Bostonisabeautifulbigcitywithhistoricallandmarks,museumsandcultura
(See)______fromthetopofthetoweratnight,thecitylooksmorebeautiful.s
[originaltext]M:Whatabeautifulhouse!Didyoupaintit?W:No,Ihadthepai
1thinkEric(justify)______inrefusingtohelpthebeautifulgirl.Wasjustified
(see)______fromthetopofthemountain,thecitylooksbeautiful.Seen从山顶看下去,
Howhardisittogetbeautifulhair?Beautifulhair
Howhardisittogetbeautifulhair?Beautifulhair
随机试题
Whatarethetwopersonstalkingabout?[br][originaltext]F:Areyoucatching
Wecanlearnfromthefirstparagraphthatself-esteemis______.[br]Whichis
Anewstudyfoundthatinner-citykidslivinginneighborhoodswithmoregre
[originaltext]W:Dr.Carter’sOffice.M:Yes,I’dliketomakeanappointment
Thepolicewentintoaction______theyheardthealarm.A、promptlyB、presentlyC、
患者,女,50岁。下肢酸胀感近10年,加重伴疼痛1年,双侧下肢内侧可见曲张静脉,
患者腹大胀满不舒,早宽暮急,面色苍黄,嗜睡,语无伦次,逐渐昏迷,舌苔灰腻,脉弦细
下列关于图中日历中信息的说法错误的是: A.上一年是丙申年 B.这一年的2月
商业银行组织架构是银行各部分(包括一切机构和部门)按照一定的()组成的一个有机
某网络计划中,已知工作A的紧后工作是H和K,工作H的最迟开始时间为18天
最新回复
(
0
)