首页
登录
职称英语
Dear Sir/Madam, We happened to find rich information about 2009 IBM new prod
Dear Sir/Madam, We happened to find rich information about 2009 IBM new prod
游客
2024-07-04
54
管理
问题
Dear Sir/Madam,
We happened to find rich information about 2009 IBM new products from your company’s web page, and we develop great interest in these new wonders of technology.
As we are planning to start a training program about web technology, computers need to be installed in our newly established lab. For this reason we have decided to place many groups of these new series with due consideration of the high reputation of your company and the high quality of your products. The first group will be 100 computers. If necessary, we’ll make a larger group next year.
Please give us detailed accounts concerning functions of these new products and after sale service. We also need to know the price of each style and the terms of payment. Please take into consideration a proper discount because it is a wholesale deal and we desire a long-term cooperation.
We wonder if it is convenient for you to deliver the goods to the headquarters of Beijing Bright Star School on February 20, 2010. We would like to express our gratitude for your kind consideration of the request.
We look forward to your reply as soon as possible.
Yours sincerely,
Tony Wang [br] How did the writer find the information of the IBM new products?
The writer found the information of the IBM new products from______.
选项
答案
IBM web page
解析
本题问的是作者是怎么发现IBM的新产品的信息的。根据文章第一段第一句话We happened to find rich information about 2009 IBM new products from your company’s web page,可得出写信人是碰巧在IBM的网页上发现了新产品的相关信息,从而可以得出答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3661776.html
相关试题推荐
Thesereportsprovideinformationonyourcoursesandactivityplanningforthe
[originaltext]W:Whathappenedtoyou?Youaresolate.M:ThebusItookbroke
[originaltext]M:CanyougivemesomeinformationaboutthetriptoSanFrancis
Thedevelopmentintheinformationindustryenhancesandencouragesthetotalte
Whichofthefollowingstatementsiscorrectonthebasisoftheinformationin
Whichofthefollowingstatementsiscorrectonthebasisoftheinformationin
Thestorywasbasedontheinformationfromareliable______.A、sourceB、resourc
Ithasnever______tometoaskhimforadvice.A、happenedB、appearedC、arisenD
Whathappenedtothehouseatlast?Thehouse______.[originaltext]Whathappe
It’snotdifficultto______theideathatmachinescancommunicateinformation
随机试题
【S1】[br]【S2】Jsourceofnews消息的来源,此句意为:在文明的国度里有一些优于谣传的消息来源。
说明:Pingan公司的人力资源部经理Mr.white打电话给北京分公司经理李明。李明外出出差,秘书李华接的电话,电话内容是总公司人力资源部准备下个月在北京高
所有的厂房防火分区之间只能采用防火墙分隔。
学校是培养人才的机构,其一切工作都是为培养人来服务的,学校全部工作的核心是()。
下列选项中,免征耕地占用税的是()。A、农村居民经批准在户口所在地按照规定标准占
在为客户进行退休规划时,预期投资回报率的设定与客户的年龄、学历、风险偏好、对投资
月经病的治疗应注意A.重在调经 B.调经当分先病后病 C.急则治标,缓则治本
下列哪种病不属于Ⅰ型变态反应A.过敏性鼻炎B.青霉素过敏C.支气管哮喘D.药物过
股东大会应当每年召开一次年会。有下列情形之一的,应当在2个月内召开临时股东大会:
根据《水法》,关于水工程保护与建设许可的说法,正确的有()。A.对生产建设
最新回复
(
0
)