首页
登录
职称英语
You might observe that Americans are always talking. Silence makes most Amer
You might observe that Americans are always talking. Silence makes most Amer
游客
2024-07-03
59
管理
问题
You might observe that Americans are always talking. Silence makes most Americans uncomfortable. So they would rather talk about the weather than encounter a lapse(中止)in conversation. Generally speaking Americans are friendly to everyone.
However, don’t mistake friendliness for friendship. Most Americans have many acquaintances(熟人)but few close friends. The people you are friendly with during the first semester(学期)may not necessary stay in touch when classes are over. Each semester brings new acquaintances. Friendships take time to grow. Americans are open and they trust relationships that develop slowly. Young Americans are very friendly and they like to talk to all kinds of people. They smile easily and laugh quite often. But don’t mistake friendliness for physical attraction. Because a person is friendly, he or she is not necessarily interested in dating you. Even if someone accepts a date, it doesn’t mean that the person is ready for an intimate(亲密的)relationship. In short, interpersonal relationships in any culture are difficult and require the use for judgment in every new situation. [br] Americans are always talking because ______ .
选项
A、they are friendly to everyone
B、silence makes them uncomfortable
C、they want to build intimate relationship with you
D、they know much about weather
答案
B
解析
细节题。根据第一段第二句Silence makes most Americans uncomfortable. 可知, 沉默会使美国人感到不舒服, 故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3661483.html
相关试题推荐
Themanagerofthecompanyinsistedthatallthestaffmembers(observe)______
Themethodsaretriedandtrue,weusedthemforyearsandtheyhavealwayswork
Whatpricedotherichercountriesalwaysraise?Thepricestheygetfrom______
[originaltext]Whospeakfaster.AmericansortheBritishpeople?[/originaltext]
ThemoralitythatAmericanshonormostis______.[br]Whichofthefollowingmi
ThemoralitythatAmericanshonormostis______.[br]Whatisnotdescribedin
Theyalwaysgivetheavailableinformationto______comesfirst.A、whoB、whomeve
Oneshouldalwayskeepinmindtheoldtruth"Firstimpressionsarelasting".A、人
Whatkindofhobbyshouldapersonwhoalwayssitsatadeskhave?Apersonwho
Whenevershe______(meet)withdifficultiesshealwaysasksherclassmatesfora
随机试题
Mydaughterhasbeencrazyaboutraisingapet(宠物)foralongtime.Last
[originaltext](A)=Dr.CharlesAdams(I)=Interviewer(I):Goodevening
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesp
[originaltext]Twomonthsago,ZogbyInternational,aWashington-basedresea
Whichofthefollowingwordsisablend,awordformedbycombiningpartsofoth
期权的买方是()。A、支付权利金、让渡权利但无义务的一方B、支付权利金、获得权利但无义务的一方C、收取权利金、获得权利并承担义务的一方D、支付权利
供残疾人使用的厕所,下述哪条是不恰当的?()A.公共厕所应设残疾人厕位,厕所
单纯疱疹病毒感染后复发的主要原因是A.固有免疫功能减弱 B.细胞免疫功能减弱
所谓心理发展是指个体从出生、成熟、衰老直至死亡的整个生命进程中所发生的一系列{p
监理工程师组织物资供应招标工作时,不属于其主要工作内容的是()。A.组织编制物资
最新回复
(
0
)