首页
登录
职称英语
Cambridge University provides opportunities for educational achievement whic
Cambridge University provides opportunities for educational achievement whic
游客
2024-07-03
59
管理
问题
Cambridge University provides opportunities for educational achievement which are probably unequalled. This is, above all, the place for students with inquiring minds who want to extend their mastery of an educational discipline. The admission standard is high-the great majority of entrants (入学者) have at least AAB grades at GCE A-level (or the equivalent), but learning ability is the only quality they all share. Students at Cambridge come from a wide range of educational and social backgrounds. Whatever your background, you yourself have to make the decision to apply, and you, as an individual, will be considered for admission.
At Cambridge, Open Days are arranged to help you to experience the atmosphere and see the facilities in a college. Admissions and teaching staff will be there to answer any questions about educational matters, your qualifications, life in a college and so on. This would be the moment to discuss your school courses, if they are in any way different from conventional academic A-levels. If you cannot come to an Open Day, an informal visit to a college can often be arranged, by contacting the Admissions Office well beforehand.
Cambridge graduates traditionally go into a very wide range of occupations. Usually over a quarter will continue with some form of further study, either for a higher degree or for a vocational ( 职业的 ) qualification. [br] As a rule, when can you go to experience the atmosphere and see the facilities in the Cambridge?
选项
A、Every day you can.
B、On the Open Day.
C、The time arranged in advance.
D、After you are a student at Cambridge.
答案
B
解析
通常什么时候能去感受剑桥大学的气氛,并了解学校设施?文章第二段第一句明确指出,在开放日能去感受气氛,并了解情况。所以选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3661130.html
相关试题推荐
TheCambridgeUniversityistheplace______.[br]Cambridgegraduatescanwork
TheCambridgeUniversityistheplace______.[br]Accordingtothepassage,the
[originaltext]W:Hi,John.Ihaven’tseenyousincewewereattheuniversity.
TheStudents’Unionprovidesvirtuallyalltheotherformsandaspectsofed
TheStudents’Unionprovidesvirtuallyalltheotherformsandaspectsofed
TheStudents’Unionprovidesvirtuallyalltheotherformsandaspectsofed
Thelecturehallintheuniversityhasaseating______ofover2000,butthat
TheUniversityofNewcastleoffersinternationalstudentstheperfectcombin
TheUniversityofNewcastleoffersinternationalstudentstheperfectcombin
TheUniversityofNewcastleoffersinternationalstudentstheperfectcombin
随机试题
Motivationis"thedrivingforcewithinindividualsthatimpelsthemtoact
MilityHopson’sattitudetowardslendingmoneytofamilyis______.[originaltext
Imagineacitytransportsystem20yearsintothefutureandjam,airqualit
Humble______itmaybe,there’snoplacelikehome,______hemaygo.A、like;wh
【B1】[br]【B3】A、betterB、soC、tooD、farCbetter和far不能用来修饰much。此句意为“如果看得太少,显得你很傲慢
Anewanalysisoffederalmoneythatpublicschoolsreceiveforlow-incomes
以下IP地址中,既能作为目标地址又能作为源地址,且以该地址为目的地址的报文在In
下列有关含氯消毒剂的使用方法,正确的是A.溶液可预先配制 B.可用来进行水的消
不属于抗高血压药的一类是A.肾素抑制药 B.血管收缩药 C.血管紧张素转化酶
2009-85.风邪的性质是 A.炎上B.干涩C.升散D.善行
最新回复
(
0
)