首页
登录
职称英语
Why do young people like to buy their clothes online? The first reason is to____
Why do young people like to buy their clothes online? The first reason is to____
游客
2024-07-02
71
管理
问题
Why do young people like to buy their clothes online? The first reason is to______. [br]
Why do young people like to buy their clothes online? Perhaps the first reason is that "online shopping saves money. You have the chance to find good deals for any item that you want to buy. There are many different stores online. They sell the same clothes, and this allows you to shop around to find the lowest prices. The second reason why people shop online is to save time. You can find any clothes that you are looking for within a few minutes. You don’t have to walk from one store to another or drive to different stores to find what you want. It is generally believed that online shopping will be more and more popular in the future.
选项
答案
lowest
解析
本题询问人们为了一件衣服货比三家的原因。短文中提到网上有很多不同的商店,它们销售同样的衣服,这就允许我们货比三家来找到最低的价格。空格位于prices之前,因此空格处填入lowest。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3659203.html
相关试题推荐
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
Whydoyoungpeopleliketobuytheirclothesonline?Thefirstreasonisto____
Allthepeoplepresentattheconferenceare______andtheywilldiscusssomet
Thereason______heexplainedtoussoundedreasonable.A、whichB、whyC、forwhic
PeoplepreferIPphonecallstoordinaryonesbecausetheformeris______.[br]
PeoplepreferIPphonecallstoordinaryonesbecausetheformeris______.[br]
PeoplepreferIPphonecallstoordinaryonesbecausetheformeris______.[br]
Nowadaysthe______(major)ofpeoplebelievethatsmokingisharmfultohealth.
Itwassimplyforsomespecialreasons______Ididn’ttellyouthetruthattha
随机试题
ReadthefollowingarticleaboutaBritishbusinessmanandthequestions.Forea
Mattcheachstatementwiththecorrectperson,A-G.Writethecorrectle
【B1】[br]【B2】even∧there→though本题考查词语使用及逻辑关系。首先even一词可以作副词,形容词和动词,但是不能作为连接词,因此两个
WhichofthefollowingnovelistswroteTheSoundandtheFuryA、WilliamFaulkner.
Atthebeginningherefusedtotakeanyresponsibilitybuthehadtoendupby__
中国目前仍面临着人口多、资源少的严峻现实。鉴于中国目前的资源储备(resourcereserve),很多人认为我们仍要继续实行计划生育政策(theo
未经请假离校连续()未参加学校规定教学活动可作退学处理。A.一周 B.二周
按燃烧方式不同,锅炉可分为层燃炉、室燃炉、旋风炉和流化床燃烧锅炉。下列不同类型锅
患者男性,69岁,右上缺失,健康,近中舌侧倾斜,牙槽嵴丰满,上颌散在骨尖,牙合间
下列有关在细节测试中确定样本规模的说法中,错误的是( )。A.误受风险与审计的效
最新回复
(
0
)