首页
登录
职称英语
If you live or plan to travel where Lyme disease is a problem, there are imp
If you live or plan to travel where Lyme disease is a problem, there are imp
游客
2024-07-01
18
管理
问题
If you live or plan to travel where Lyme disease is a problem, there are important facts you should know. For example, you can get bitten by the tick ( 扁虱) that carries the disease while out gardening, walking, even playing with your dog. And, if you don’t have any early symptoms, you might not know you have Lyme disease. You could be one of the few people who develop serious health problems. Left untreated, Lyme disease can lead to potentially serious joint and neurological (神经病的) conditions. Why put yourself or your family at risk?
Now, there’s a vaccine (疫苗) that has been shown to be safe and effective in preventing Lyme disease. It’s called LYMErix. New LYMErix for people 15 to 70. As with any vaccine, LYMErix may not protect 100% of individuals. LYMErix may be associated with local reactions including redness and swelling, flu-like symptoms.
Ask your doctor about new LYMErix, or call toll free 1-888-LYMERIX, ext 200 for information.
Now is the time to begin building protection for yourself and your family for the upcoming season. Call your doctor today. [br] It’s indicated in the passage that something important should be known for us ______.
选项
A、if you live wherever there is Lyme disease
B、when you go out gardening or walking
C、if you are playing with your dog
D、when you are travelling around
答案
A
解析
文章第一段用例证说明法导出使用LYMErix疫苗的必要性。第一句是本题所在。它指出:如果你住在或到有Lyme病的地方去旅游,你应该知道一些重要事实。四个选项中B、C明显不对。D将旅游范围扩大了,故错。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3658839.html
相关试题推荐
Howwasthetravelerwhenhegottothecountryinn?Hewas______.[br][ori
Howwasthetravelerwhenhegottothecountryinn?Hewas______.[br][ori
Howwasthetravelerwhenhegottothecountryinn?Hewas______.[br][ori
Howwasthetravelerwhenhegottothecountryinn?Hewas______.[originalt
Howdidthemantravelabroad?[br][originaltext](11)Amanwastravelinga
Howdidthemantravelabroad?[br][originaltext](11)Amanwastravelinga
Howdidthemantravelabroad?[br][originaltext](11)Amanwastravelinga
Howdidthemantravelabroad?[originaltext](11)Amanwastravelingabroad
Hesaidhe______travelingwithhisfamilyaftertheentranceexamination.A、wil
Thegovernmentpromisedtomaketheproblemofheavytrafficthehighest(prior)
随机试题
SpaceobservationEarlydaysFirsttelescope-startedthe【
Becauseitisnotaseriousproblem,wearenotnecessarytotakestrictmeasure
Sinceabout1800,nearthebeginningoftheindustrialrevolution,coal,pet
[originaltext]Sayyougetintobed,preparedforahealthysevenoreighth
下列哪项是支气管扩张的手术禁忌证A.双侧病变,其中一侧严重,而另一侧轻微 B.
股权投资基金管理人一般通过()渠道和方式参与投资后管理。 Ⅰ.参与被投资企业
患者,男,65岁,因发热、咳嗽、胸痛、呼吸困难入院,诊断为肺炎球菌性肺炎,拟用青
下列选项中不能排除行为的违法性的有:()A.武警甲接到执行死刑的命令,将死刑犯
黄某倒卖文物案于2014年5月28日一审终结。6月9日(星期一),法庭宣判黄某犯
如果一类防雷建筑物中单支避雷针高度为20m,则在离地面高度为7m的水平面上,该避
最新回复
(
0
)