首页
登录
职称英语
MemorandumTo: W
MemorandumTo: W
游客
2024-06-30
40
管理
问题
Memorandum
To: William D. Vane, Vice President for Operations
From: Harry Matthews, Personnel Department
Date. December 3, 2002
Subject: Recruiting (招工) Program
To keep our company staffed with qualified electronics technicians, we will have to imporove our recruiting program.
In the past dozen years, we have relied heavily on the recruitment of skilled veterans. But our attempts to reach this group through daily newspaper ads has not been successful recently. This group, as a source of trained employees, is becoming attractive to many employers. I think that the want ads should continue, although each passing month brings fewer and fewer veterans as job applicants.
Our in-house apprentice(学徒工) program has not provided the needed personnel either. More and more high school graduates are choosing to go to university. Each year, fewer high school graduates, our one source of trainees for the apprentice program, enter the shop. Even Career Day recruiting has yielded disappointing results. The number of students interested in the apprentice program has dropped greatly as university enrollment (招生) goes up.
I would like to meet with you soon to discuss the details of a more active recruiting program. I am certain that with a right recruitment campaign we can solve the problem.
Memorandum
Purpose:
(46) our recruiting program.
Problems and Reasons:
1) Fewer veterans (47) the job we have offered
because they are regarded as (48) ;
2) Fewer high school graduates enter the shop
because many of them go to (49) .
Suggestion:
To work out a (50) recruiting program. [br]
选项
答案
more active
解析
由文章最后一句“I would like to meet with you soon to discuss the details of a more active recruiting program.”可以得到答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3656768.html
相关试题推荐
MemorandumTo:W
MemorandumTo:W
MemorandumTo:W
MemorandumTo:W
MemorandumTo:W
随机试题
Theeconomicforceswhichmayaffectthenewpublicofferingofstockincludesu
Itisimperativethat,he______fullchargeofthejointproject.A、takeB、takin
Onceuponatime,peoplewholivedalonetendedtobethoseoneitherside
Ithasbeenbelievedthatpeoplewhoreadforpleasurehavedevelopedimagin
PassageTwo[br]Wheredidthelanguageinwhicheachsign,orletterrepresente
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Asmedicalevidencemountsthatweareindeedwhatweeat,consumingahealt
患儿昨日起流涕,咳嗽,夜间突发喘促,咳痰稀白,呼气延长,喉中哮鸣,舌苔白,脉浮紧
右归丸的药物组成包含A.肉桂 B.鹿角胶 C.两者都选 D.两者都不选
重力式码头胸墙混凝土直接在填料上浇筑时,应在()浇筑。A.填筑后 B.填筑密
最新回复
(
0
)