首页
登录
职称英语
Do you feel terrified when you go for a job interview? I think we all feel t
Do you feel terrified when you go for a job interview? I think we all feel t
游客
2024-06-28
47
管理
问题
Do you feel terrified when you go for a job interview? I think we all feel the same way to a greater or lesser extent.
It’s natural for us, during the course of the interview, to think of the reasons why we shouldn’t get the job rather than why we should, for example, the qualifications aren’t quite right, the job sounds far too demanding, can I take the responsibility? Have I been out of the workforce for too long? Instead of concentrating on your weaknesses, concentrate on your strengths. Instead of worrying about the fact that you’re "too old", think about all the wisdom and experience you can bring to a job which a younger person perhaps can’t.
It’s a good idea to spend some time trying to sort out what the employer wants. Don’t go into an interview "blind"—do some homework. Even if the job functions seem obvious, make a list of them starting with the most important ones. Then under each function put down two or three things you have done that are relevant. If you’re changing jobs, emphasize your skills and not your official title of employment. Many skills are transferred and what you must emphasize is how your skills can be transferable from one field to another. Such skills could include speaking, writing and editing, organizing, managing, and supervising. Talking to people, in the same or related fields, and looking through professional journals are other hints for successful preparation for the job you deserve!
Suggestions for Interviewees
Problems of many interviewees: They feel(46)______
Suggestions for a job interviewee:
1. to think of our(47)______
2. to think that we have more(48)______ than a younger person
3. to pay more attention to(49)______ if we are changing jobs
4. Besides talking to people in the same occupation,(50)______ ia another preparation to get a job. [br]
选项
答案
experienced and wiser
解析
根据a young person定位到文章第二段的段末think about all the wisdom and experience you can bring to a job which a younger person perhaps can’t(你应该想到你能够给工作带来的智慧和经验,这或许是年轻人做不到的)。在理解了原文后,对答案要加以调整,使它更符合题目形式,这也是考生应该注意的,一定要答有所问。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3653244.html
相关试题推荐
Doyoufeelterrifiedwhenyougoforajobinterview?Ithinkweallfeelt
Doyoufeelterrifiedwhenyougoforajobinterview?Ithinkweallfeelt
Ajobinterviewhelpsyoudecideifthejobmeetsyourcareerneedsandinterest
Ifyoudesireaninterview,Ishallbemosthappytocallinpersonatanydayan
[originaltext]M:Nicetoseeyou.I’vecomeforajobinterview.W:Oh,yes.H
[originaltext]M:Nicetoseeyou.I’vecomeforajobinterview.W:Oh,yes.H
[originaltext]M:Nicetoseeyou.I’vecomeforajobinterview.W:Oh,yes.H
Itwasbecauseofhisgoodperformanceattheinterview_____hegotthejobwit
[originaltext]M:Nicetoseeyou.I’vecomeforajobinterview.W:Oh,yes.H
Notuntilthatday_____theimportanceofgoodmannersinajobinterview.A、Irea
随机试题
【S1】[br]【S10】looked→looking
TelevisionSinceitsinventionin【1】______,
Thewomanintheoffice______nottohavemadetoomuchnoise.A、oughtB、needC、mu
对于专以拍摄明星隐私照片为职业的小报记者一般称为()A.堪的派 B.狗仔队
填土是指由人类活动而堆积的土,素填土应为()的土。A.由碎石、砂、粉土和黏性
回答有关摆式仪试验的测试问题。(1)下列有关路面抗滑性能的说法中,正确的有(
患者,男性,32岁。左上腹有钝性撞击史,伤后第5天患者无明显诱因突然出现剧烈腹痛
用于计算营养标签标示值的数据,至少需要( )次以上的检测结果。A.5 B.1
根据上图,下列说法不正确的是:A.参与最低生活保障人数不断上升,说明贫困人
甲、乙、丙共有一套房屋,其应有部分各为1/3。为提高房屋的价值,甲主张将此房的地
最新回复
(
0
)