首页
登录
职称英语
Americans with small families own a small car or a large one. If both parent
Americans with small families own a small car or a large one. If both parent
游客
2024-06-27
58
管理
问题
Americans with small families own a small car or a large one. If both parents are working, they usually have two cars. When the family is large, one of the cars is sold and they will buy a van(房车).
A small car can hold four persons and a large car can hold six persons but it is very crowded. A van hold seven persons easily, so a family three children could ask their grandparents to go on a holiday travel. They could all travel together.
Mr. Hagen and his wife had a third child last year. This made them sell a second car and buy a van. Their sixth and seventh seat are used to put other things, for a family of five must carry many suitcases(衣箱)when they travel. When they arrive at their grandparents’ home, the suitcases are brought into the two seats can then carry the grandparents.
Americans call vans motor homes. A motor home is always used for holidays. When a family is traveling to the mountains or to the seaside, they can live in their motor home for a few days or to the seaside, they can live in their motor home for a few days or weeks. All the members of a big family can enjoy a happier life when they are traveling together. That is why motor homes have become very popular. In America there are many parks for motor homes. [br] From the passage, a van is also called ______ .
选项
A、a motor car
B、a motor home
C、a motor bike
D、a big truck
答案
B
解析
细节题。根据第四段第一句Americans call vans motm homes. 可知, 美国人称其为移动居住车, 即motor home, 故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3652024.html
相关试题推荐
WhatdomostAmericansthinkabouticecream?Theyconsiderthaticecreamis__
WhatdomostAmericansthinkabouticecream?Theyconsiderthaticecreamis__
YoumightobservethatAmericansarealwaystalking.SilencemakesmostAmer
YoumightobservethatAmericansarealwaystalking.SilencemakesmostAmer
NotonlyRobertbutalsohisparents______toattendourgraduationceremony.A、
Americansarecarefulabouthowandwhentheymeetoneanother’seyes.Inth
Americansarecarefulabouthowandwhentheymeetoneanother’seyes.Inth
Childrenfrom(break)______familiesseemtobemoreself-dependantandprefer
Thesonhasbeen______hisparents______abouthisexaminationresults.A、keepi
Onweekendstherearealotofchildrenplayinginthepark,______parentsseated
随机试题
NewYork’sWCBSputsitinawaythatjustcan’tbebetterexpressed:"Itwa
Thewriterseemstosuggestthatifyoudon’tknowmuchaboutfirstaid,yousho
Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silen
男性,22岁,农民,因3天来发热、腰痛、头痛、头晕,于12月15日入院。查:T3
某种维生素缺乏可导致“口腔-生殖综合征”此维生素为A.维生素B B.维生素C
空调与通风系统调试时,主要考核的设计指标有( )。A.空气温度 B.
投资者在开放式基金( )申请购买基金份额的行为通常被称为基金的申购。A.基金账
A.川贝中的炉贝B.青贝C.浙贝母D.白术E.覆盆子称为"马牙贝"的是
具有1,4-二氢吡啶骨架,结构对称,4位不具有手性的药物是 A. B. C
根据《建设工程监理规范》,不属于专业监理工程师职责的是()。A.组织审核分包单位
最新回复
(
0
)