首页
登录
职称英语
What job did the man get first? He got the first job as______. [originaltext]
What job did the man get first? He got the first job as______. [originaltext]
游客
2024-06-26
62
管理
问题
What job did the man get first? He got the first job as______.
I studied economics at university, and then I was lucky because I got a job very quickly as a salesman in a small company.It wasn’t exactly what I wanted, but you know it was my first job.1 stayed there for five years altogether.During the third year I was promoted to sales manager, and I stayed in that job for two more years, but then I really got bored, so I decided to leave and apply for other jobs in the area.But I had no luck getting a second job at all, and I was very short of money, so in the end I had to get a job working as a typist in a factory.
选项
答案
a salesman
解析
本题询问的是男士的第一份丁作是什么。短文开头男士就提到自己很幸运,因为自己很快得到了一份工作,是在一个小公司做销售。对比题干和听力中的信息,可以确定空格处填入a salesman。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3650285.html
相关试题推荐
Whatjobdidthemangetfirst?Hegotthefirstjobas______.[originaltext]
[originaltext]W:Paul,youaremovingtoNewYork?M:Yeah.W:Why?M:Because
[originaltext]W:Paul,youaremovingtoNewYork?M:Yeah.W:Why?M:Because
[originaltext]M:Soyoustartedyourowncompany.W:Yeah!Iamalwaysinterest
[originaltext]M:Soyoustartedyourowncompany.W:Yeah!Iamalwaysinterest
[originaltext]M:DoyouthinkLaurawillaccepttheproposal?W:Noway.Q:Wh
[originaltext]M:DoyouthinkLaurawillaccepttheproposal?W:Noway.Q:Wh
[originaltext]M:DoyouthinkLaurawillaccepttheproposal?W:Noway.Q:Wh
[originaltext]M:Ilikethegreencoat,butitcoststwiceasmuchasthatblue
[originaltext]M:Ilikethegreencoat,butitcoststwiceasmuchasthatblue
随机试题
Whatcanwelearnaboutthewomanfromthedialogue?A、Shetookpartinoneofth
[originaltext]M:Wow,lookatallthecomputersonsale!W:That’snotwhywe’
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
[originaltext]M:Congratulations.YoucertainlydidquitewellandImustsayy
[originaltext]M:Thatboxlooksheavy,Serena.CanIhelpyoucarryituptoyo
下列人员中,有法定义务缴纳基本养老保险费的是:A.灵活就业人员 B.有雇工的个
A.呼吸急促、困难 B.哮必兼喘 C.一个症状 D.喘未必兼哮 E.独立
(共用题干)患儿男,6岁。有左小腿外伤史。突起寒战、高热、烦躁,左下肢局部红肿,
城市地下空间的开发利用应贯彻()的原则,坚持社会效益、经济效益和环境效益相
(2016年真题)直径0.5~2.5cm,外层鳞叶2瓣,大小相近,相对抱合,顶端
最新回复
(
0
)