首页
登录
职称英语
Welcome to London! With over 80 stops. 3 main sightseeing routes and countles
Welcome to London! With over 80 stops. 3 main sightseeing routes and countles
游客
2024-06-22
54
管理
问题
Welcome to London! With over 80 stops. 3 main sightseeing routes and countless photo opportunities. The Original Tour really is the finest way to see London and her landmarks. Sit back, relax and take in the sights, sounds and wonderful views of the city, both ancient and modern. 24-hour bus tour tickets are available online.
Yellow Route
This route takes you to the best of London’s sights, beginning from Buckingham Palace and finished at Westminster Abbey(教堂). Get the most out of your visit with a fun English-guided commentary(解说词)provided by our professional tour hosts.
Red Route
This is highly recommended for overseas visitors and children. It takes in all of London’s popular attractions and offers entertaining commentaries in a choice of languages. Children can also enjoy our super Kids’ Channel.
Blue Route
On this route guests can enjoy the delights of London’s top museums and shopping districts introduced through the digital commentary, including the special children’s channel. [br] What kind of commentary is provided for the tourists on the Yellow Route? A fun______commentary.
选项
答案
English-guided
解析
本题考查黄线旅行能够为游客提供什么类型的解说词。根据线索词commentary,Yellow Route和A fun定位到原文第二段最后一句。句中指出,黄线旅行会有专业的导游提供有趣的英文解说词,游客会从中受益匪浅。原文中commentary有两个定语,分别是fun和English-guided,而题干中仅给出了一个,毋庸置疑,另一个就是本题的答案。由此确定本题的答案为English-guided。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3644727.html
相关试题推荐
WelcometoLondon!Withover80stops.3mainsightseeingroutesandcountles
WelcometoLondon!Withover80stops.3mainsightseeingroutesandcountles
WelcometoLondon!Withover80stops.3mainsightseeingroutesandcountles
WelcometoBookstore.co.ukBookstore.co.ukistheUK
WelcometoBookstore.co.ukBookstore.co.ukistheUK
WelcometoBookstore.co.ukBookstore.co.ukistheUK
WelcometoVirginiaPleasecometofeelthewarmtho
Welcometooursmallbusinessset-upguide,providingalltheinformationyou
Welcometooursmallbusinessset-upguide,providingalltheinformationyou
Welcometooursmallbusinessset-upguide,providingalltheinformationyou
随机试题
Thepassageismainlyconcernedwith______.[br]Theword"literature"inthel
Februaryhaslongbeenamonthof(11).Thisisthescenethatgreetsyou
[originaltext]Whatwillmanbelikeinthefuture--in5,000oreven50,000
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
新华社曾有过一则快讯,沈阳市一位优秀的班主任,只因为按照规定减轻学生的负担,放手
下列()管理的不到位,可引发流动性风险。A.声誉风险 B.市场风险 C
(2018年真题)()是指监管部门采取行政许可手段审查、批准市场主体可以进入某
如果期货市场上没有期货投机者,只有套期保值者参与期货交易,那么只有在买人套期保值
会员在执行当前业务的过程中,其判断需要依赖其本人(或所在会计师事务所或工作单位的
招标人以招标公告的方式邀请不特定的法人或者组织来投标.这种招标方式称为()。A
最新回复
(
0
)