首页
登录
职称英语
How long did the speaker stay in Hollywood last Christmas? She stayed there for_
How long did the speaker stay in Hollywood last Christmas? She stayed there for_
游客
2024-06-21
36
管理
问题
How long did the speaker stay in Hollywood last Christmas? She stayed there for______. [br]
Last Christmas I went to Hollywood for two weeks. My best friend was living there. I traveled by plane to Los Angeles, which took 13 hours. My friend picked me up at the airport and drove me in her car back to Hollywood. At first I was rather disappointed at the city because it looked rather dirty. However, after I’d recovered from the flight, my friend started taking me to see some wonderful sights. [19]She lived in a beautiful house up in the mountains. The place was very beautiful and seemed like a part of another city. She drove me through all the expensive areas where the houses are absolutely enormous. We went to Disneyland and spent a whole day there. I didn’t think I would enjoy it very much, but I did.
选项
答案
mountains
解析
题目问说话人的朋友的家在什么地方。短文提到他好朋友的房子在山上(up in the mountains),由此可知答案为mountains。注意听清短文,mountain是复数,别漏了-s。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3643459.html
相关试题推荐
[originaltext]Q:Whenwillthespeakersmeet?[/originaltext]A、At6:30p.m.B、At
Whatdoesthespeakerthinkofthejoboftakingcareofanagingparent?It’s_
Shefoundthejobverytough.______shestayedatthecompanyandwasfinallyp
Shefoundthejobverytough.______shestayedatthecompanyandwasfinallyp
Hollywood’strueheroesarelosingtheirjobs.Stuntpeople(替身演员)whoenterta
Hollywood’strueheroesarelosingtheirjobs.Stuntpeople(替身演员)whoenterta
Hollywood’strueheroesarelosingtheirjobs.Stuntpeople(替身演员)whoenterta
Whowasthemostimportantpersoninthespeaker’schildhood?Thespeaker’s__
Whowasthemostimportantpersoninthespeaker’schildhood?Thespeaker’s__
Whatisthepurposeofthespeaker?Togivesomeadviceonhowto______abooksto
随机试题
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【C1】______fromthee
Inmyopinion,theIndianConferencebearsinitsconsequencesnotonlyupo
ThefirstdaytheycometoDisneyparks,allnewemployees______.[br]Themain
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebothnegativeandposit
Somepeoplearguethatthepressureoni
满足一维应力波理论的条件是()。(入一波长,D一桩径,L一桩长)A.入等于
粉煤灰是现代混凝土胶凝材料中常见的矿物掺合料,其主要成分是( )。A.二氧化硅
有关疾病的概念,下列哪项陈述较确切A.疾病是不健康的生命活动过程 B.疾病是细
运用四物汤治疗月经先期而至,量多色淡,四肢乏力,体倦神疲者,宜加( )。A.人
下列关于期权交易的说法中,正确的有()。A.期权交易是买卖一种选择权 B
最新回复
(
0
)