首页
登录
职称英语
The eight airlines of the Oneworld alliance(联盟)have joined forces to give wo
The eight airlines of the Oneworld alliance(联盟)have joined forces to give wo
游客
2024-06-21
30
管理
问题
The eight airlines of the Oneworld alliance(联盟)have joined forces to give world travelers a simple way to plan and book a round-the-world journey. It’s called the Oneworid Explorer program.
Oneworid Explorer is the perfect solution for a once-in-a-lifetime holiday or an extended business trip. It’s a great way for you to explore the four corners of the earth in the safe hands of the eight Oneworid airlines.
You can have hundreds of destinations to choose from, because the Oneworid network covers the globe. And, as you travel around the world, you’ll have the support of 260,000 people from all our airlines, who are devoted to the success of your journey, helping you make smooth transfers and offering support all along the way.
The Oneworld goal is to make global travel easier and more rewarding for every one of our travelers. We try our best to make you feel at home, no matter how far from home your journey may take you.
We can offer travelers benefits on a scale beyond the reach of our individual networks. You’ll find more people and more information to guide you at every stage of your trip, making transfers smoother and global travel less of a challenge. [br] The Oneworld Explorer program is said to be most suitable for those who _____.
选项
A、have been to the four comers of the earth
B、travel around the world on business
C、want to explore the eight airlines
D、need support all along the way
答案
B
解析
题目中的most suitable for与第二段第一句的the perfect solution呼应,故定位到该句。该句说明,对于享受人生重要的节假日(a once-in-a-lifetime)以及长途商业旅行(an extended business trip)的人,这个项目都是一个理想的解决办法。B项正是这两种人之一,因此为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3643416.html
相关试题推荐
Jimtoldmehe(join)______thearmytwoyearsbefore.hadjoined本题考查的是动词的时态。主旬的谓
[originaltext]W:Hello,thisisNewYorkAirlines.WhatcanIdoforyou,sir?
TheeightairlinesoftheOneworldalliance(联盟)havejoinedforcestogive
TheeightairlinesoftheOneworldalliance(联盟)havejoinedforcestogive
[originaltext]W:Hello,thisisNewYorkAirlines.WhatcanIdoforyou,sir?
[originaltext]W:Hello,thisisNewYorkAirlines.WhatcanIdoforyou,sir?
TheeightairlinesoftheOneworldalliance(联盟)havejoinedforcestogivewo
TheeightairlinesoftheOneworldalliance(联盟)havejoinedforcestogivewo
ASwedejoinedNapoleon’sArmybecauseheadmiredthegreatgeneralsomucht
ASwedejoinedNapoleon’sArmybecauseheadmiredthegreatgeneralsomucht
随机试题
Duringthemiddleofthe19thcentury,【T1】Germany,alongwithotherEuropea
TheartofpublicspeakingbeganinancientGreeceover【C1】______.Now,Twit
ThefirstcityeverfoundedinCanadaisA、Quebec.B、Vancouver.C、Toronto.D、Mont
[originaltext]Inthenextfewdecadespeoplearegoingtotravelverydiffe
苯二氮 类药物的不良反应包括()。A.嗜睡、乏力 B.久用可产生耐受性
A.保阴煎 B.两地汤合二至丸 C.右归丸 D.清经散 E.清热固经汤治
房地产经纪人执业资格注册的有效期为3年,自()之日起计算。A.发证 B.登记
2020年1—12月,我国稀土及其制品出口量环比上升的月份有几个?A.5
课外活动的主要形式是() A.群众性活动 B.个别活动 C.小组活动
关于对其他项目费用计算规定的说法,正确的有()。A.计日工应按监理方实际签证确
最新回复
(
0
)