首页
登录
职称英语
Elephant, a very large animal with a long flexible nose to pick up things, li
Elephant, a very large animal with a long flexible nose to pick up things, li
游客
2024-06-20
58
管理
问题
Elephant, a very large animal with a long flexible nose to pick up things, live in layered societies. The basic family unit is formed of small groups of adult females, who are related to each other, and their young of both sexes. The females remain in their families for life. They’re highly social, but male elephants leave their families at about 14 years of age. They travel alone or gather round in small, loose groups with other males, occasionally joining a family on a temporary basis.
When males are ready to mate, they wander widely, searching for receptive females.
The family unit, on the other hand, often contains three generations, and it can remain stable for decades, or even centuries. Then each family associates with between one and five other families, probably consisting of their more distant relatives. Scientists call these groups of families"
bond
groups" , and bond groups belong, in turn, to even larger groups, called clans.
So elephants have a complex social structure. And like other social animals they have to be able to communicate. [br] Which of the following statements is TRUE according to the passage?
选项
A、Male elephants can join a family for a short period of time.
B、Male elephants can stay in a family forever.
C、Male elephants cannot travel with other elephants.
D、Male elephants can stay with their distant relatives.
答案
A
解析
细节理解题,可使用排除法。根据文章内容male elephants leave their families at about 14 years of age,推出B项错误。根据They travel alone or gather round in small,loose groups with other males推出C项错误。根据第一段描述和第二段中Then each family associates with between one and five other families,probably consisting of their more distant relatives可知,是female elephants和它们的远亲住在一起而不是male elephants,故D项错误。所以选A项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3642058.html
相关试题推荐
Inwinter,mostanimalshaveahardtime______anythingtoeat.A、tofindB、tofin
Thesystemofflexibleworkingtimeisdesignedforthoseemployeeswhosejobsd
Allthings______,theplannedmeetingwillhavetobeputoff.A、consideredB、are
Onlybybeingopen-mindedandwillingtotrynewthings______happyinArtsandS
Inwinter,mostanimalshaveahardtime______anythingtoeat.A、tofindB、tofin
MostofusgrowuptakingcertainthingsforgrantedWetendtoassumethat
Mostofusgrowuptakingcertainthingsforgranted.Wetendtoassumethat
Mostofusgrowuptakingcertainthingsforgranted.Wetendtoassumethat
Mostofusgrowuptakingcertainthingsforgranted.Wetendtoassumethat
MostofusgrowuptakingcertainthingsforgrantedWetendtoassumethat
随机试题
WhatwasMichaelGeisenbeforebeingascienceteacher?[originaltext]Ascie
ThebesttimetoviewtheMonaLisa,accordingtoanewbookonthebesttim
声音信号数字化时,( )不会影响数字音频数据量的多少。A.采样率 B.量化精
放大摄影X线管焦点应等于或小于A.0.01 B.0.05 C.0.1 D.
男性,53岁。解黑便伴头晕6小时,突然呕血1小时入院。黑便量约300g,呕鲜红色
(2021年真题)关于发起式基金基金合同生效及存续的条件,以下表述正确的是(
注册登记机构将确认后的申购、赎回数据信息下发至各代销机构,同时也将登记数据发送至
糖生物电池作为一种燃料电池,可以将糖的化学能量转化为电流。一般来说,糖生物电池可
股票的未来股息之和、债券的本息和,可以称之为()。A:现值B:期值C:贴现值
在风险缓释的处理中,下列属于被认可的质押品的有()。 A.黄金B.美元现金
最新回复
(
0
)