首页
登录
职称英语
What’s the difference between life in one country and another? The difference be
What’s the difference between life in one country and another? The difference be
游客
2024-06-20
76
管理
问题
What’s the difference between life in one country and another? The difference between life in one country and another is______. [br]
The difference between life in one country and another is quite often not so great as the difference between city life and village life in the same country. In an English village, everybody knows everybody else: they know what time you get up, what time you go to bed and what you usually have for dinner. If you want any help, you will always get it and be glad to help anyone else in return. In a large city like London, there are many things to see and many places to go. However, people often do not know each other well. It sometimes happens that you have never seen your next-door neighbor, don’t know his name or anything about him. People living in London are often very lonely, particularly after work. This is because the people they are with all day are scattered over large areas in the evenings and weekends. If you walk through the streets in the center of London on a Sunday, it is almost like an empty town. One is sorry for old people who do not live with their children and have no work to go to during the day.
选项
答案
scattered
解析
本题的问题关键词是why。短文中提到生活在伦敦的人感到孤独,是因为他们整天接近的人在下班后或周末都分散至各处。scatter over就是“四处分散”的意思,因此填scattered。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3641771.html
相关试题推荐
It’ssaidthattheagreement_____betweenthetwocompanieslastmonthwillbecom
E-maillivessomewherebetweenaphonecallandaformalletter:itcanbeunprep
50milessouthwestofthecountry______thefamousbeautifulmountain.A、layingB、
Ifanothercandidatemakesagood(state)________,don’tbeafraidtoaddto
TheSmiths______intheneighborhood,buttheyliveinanothercitynow.A、usedto
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionforth
______thegreatdifferencesbetweenthem,theyfellinlovewitheachotheratf
Inthiscountry,mosthotelsdoofferInternetaccess,______thereisoftenacha
______isknowntousallisthatChinaisadevelopingcountrybelongingtothe
Theyinsistedon______anotherchancetotry.A、givenB、givingC、beinggivenD、to
随机试题
Ifyousmokeandyoustilldon’tbelievethatthere’sadefinitelinkbetween
互联网在我们生活中变得越来越重要了。TheInternetisbecomingmoreandmoreimportantinourlives.
[originaltext]Formanyinternationalstudents,comingtotheUnitedStates
FeedingtheMassesaLoadofManureTheGreenRevolutionMyth,NormanBo
Iwouldneverhavemissedthechance______(如果我当时在场的话).ifIhadbeenonthespot
关于经济法律关构成要素,下列说法不正确的是()A.工人建筑施工的行为
物料在高真空和低温条件下干燥的是A.鼓式干燥 B.沸腾干燥 C.真空干燥
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
从事生产、销售假药或者生产、销售劣药情节严重的单位,其直接责任的主管人员不得从事
(2017年真题)根据费雪的货币需求理论,假设其他条件不变,物价水平将随货币供应
最新回复
(
0
)