首页
登录
职称英语
[originaltext] In January 1989, the Community of European Railways presented
[originaltext] In January 1989, the Community of European Railways presented
游客
2024-06-18
41
管理
问题
In January 1989, the Community of European Railways presented their proposal for a high speed pan-European train network, extending from Sweden to Sicily, and from Portugal to Poland by the year 2020. If their proposal becomes a reality, it will revolutionize train travel in Europe. Journeys between major cities will take half the time they take today. Brussels will be only one and half hours from Paris. The quickest way to get from Paris to Frankfurt, from Barcelona to Madrid, will be by train, not plane.
When the network is complete, it will integrate three types of railway line: totally new high-speed lines, with trains operating at speeds of 300kms per hour; upgraded lines, which allow for speeds up to 200 to 225kms per hour; and existing tines, for local connections and distribution of freight. If business people can choose between a 3-hour train journey from city center to city center and a 1-hour flight, they’ll choose the train, says an executive travel consultant. They won’t go by plane anymore. If you calculate flight time, cheek in and travel to and from the airport, you’ll find almost no difference, and if your plane arrives late due to bad weather or air traffic jams or strikes, then the train passengers will arrive at their destination first. Since France introduced the first 260-km per hour high speed train service between Paris and Lyons in 1981, the trains have achieved higher and higher speeds. On many routes, airlines have lost up to 90 percent of their passengers to high speed trains. If people accept the community of European Railways’ plan, the 21st century will be the new age of the train.
选项
A、Major European airlines will go bankrupt.
B、Europeans will pay much less for traveling.
C、Traveling time by train between major European cities will be cut by half.
D、Trains will become the safest and most efficient means of travel in Europe.
答案
C
解析
What will happen when the proposal becomes a reality?
本题问“当提议变成现实时将会发生什么?”文中提到如果提议变成现实,它将革新欧洲的铁路旅行,主要城市之间的旅程时间将比现在减少一半。因此,C项“主要城市之间的旅程时间将比现在减少一半”正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3639871.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Whatarethechancesofyougettingaraisethisyear?W:(8)Ch
[originaltext]M:Whatarethechancesofyougettingaraisethisyear?W:(8)Ch
[originaltext]M:Soyoustartedyourowncompany.W:Yeah!Iamalwaysinterest
[originaltext]M:Soyoustartedyourowncompany.W:Yeah!Iamalwaysinterest
[originaltext]W:Wouldyouliketoseeamenu?M:No,thankyou.Ialreadyknow
Whatarethereinoursocietynowadays?Thereare______.[br][originaltext]
Whatarethereinoursocietynowadays?Thereare______.[originaltext](16)
[originaltext]W:Hello,mayIhelpyou?M:Yes,I’dliketobookaroomfortom
[originaltext]M:Doyougoouttowork?W:Notregularly.Iworkathomemosto
[originaltext]M:Doyougoouttowork?W:Notregularly.Iworkathomemosto
随机试题
Bothaperson’sheredityandhisenvironmenthelptoshapehischaracter.A、relat
Welostourwayinthedesert,and______mademattersworsewasthatweranout
TheworkforwhichThomasMalthusisstillmostwidelyknownishisEssayon
Don’ttrustsuchmen______(当面过分赞美你).asoverpraiseyoutoyourface所译部分修饰men,可以用定
Itisgenerallyacceptedthattheexperiencesofthechildinhisfirstyear
在赔偿损失时,应确定损失的范围,包括( )。A.可得财产的失去 B.精神损失
下列不属于企业财务状况风险的是()。A.借款人在银行的存款有较大幅度下降
公司中有多个部门和多名职员,每个职员只能属于一个部门,一个部门可以有多名职员,从
下列废物中,属于我国《固体废物污染环境防治法》管理范围的有()。 A.城市生
男性.40岁.胃溃疡史6年,半年来加重,尤以进食后明近2天来呕血2次,排黑便4次
最新回复
(
0
)