首页
登录
职称英语
[originaltext] The home is the central focus of most young people’s lives in
[originaltext] The home is the central focus of most young people’s lives in
游客
2024-06-14
72
管理
问题
The home is the central focus of most young people’s lives in Britain, particularly for those who are still attending school. The majority rely upon their home environment as a place of security and upon their parents as the main providers of food, money and other necessities of life—as well as general advice. Young people spend a large proportion of their leisure time at home with other members of their family or with friends.
After the home, school is the main social environment where children not only receive their formal education but also develop their identities within peer groups. All school children in Britain are encouraged to take up activities which complement their academic and vocational education and help to identify their individual talent, such as sports, drama, music and creative pursuits. Many of these form part of the school curricula.
The personal development and informal social education of young people aged from 11 to 25 are also promoted by the Youth Service in Britain. The Service is a partnership between law authorities and a large number of voluntary organizations. A recant survey estimates that nearly six million young people in this age group are either current or past participants in the Service.
Youth clubs and centers are the most common types of Youth Service provision, encouraging their members to participate hi sport, cultural and creative activities, and community service. Some also provide information and counseling. Youth clubs may be branches of national or international bodies or they may be entirely local institutions.
选项
A、They develop their identities within peer groups.
B、They receive informal education.
C、They perform voluntary community services.
D、They participate in all kinds of extracurricular activities.
答案
A
解析
What do children in Britain do at school?
信息明示题。文章第二段指出,school is the main social environment where children...develop their identities within peer groups,因此A正确。B、C、D均不是孩子们在学校所做的事,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3633756.html
相关试题推荐
Themorepeopleyourchildencounters,_____________________________(他越有可能遇上喜欢他
[originaltext]Thehomeisthecentralfocusofmostyoungpeople’slivesin
[originaltext]Thehomeisthecentralfocusofmostyoungpeople’slivesin
[originaltext]Hiddenpassengerstravelinginships,trains,orevencarscan
[originaltext]ThesilenceoftheReferenceLibrarywasbrokenonlybyanocc
[originaltext]W:OK,Mr.Taylor,let’sgoaheadandbegin.Firstofall,tallm
[originaltext]W:OK,Mr.Taylor,let’sgoaheadandbegin.Firstofall,tallm
[originaltext]M:Howisschoolgoing,Barbara?Areyoutakinganynewclasses?
[originaltext]M:Howisschoolgoing,Barbara?Areyoutakinganynewclasses?
[originaltext]M:Howisschoolgoing,Barbara?Areyoutakinganynewclasses?
随机试题
A、Right.B、Wrong.C、Doesn’tsay.B从文章第二段,我们知道司机为这位美国人介绍了三种颜色的车票。其中,黄票,一美元;红票,五十美
[originaltext]M:Hi.Iheardyou’relookingforadifferentapartment.W:Yeah
Heproposedthatwe______apartyforthesuccessofthebasketballmatch.A、hel
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow
A.Buerger试验(+) B.Perihcs试验(+) C.Trende
A.在控B.失控C.告警D.精密度E.准确度采用临界值质控血清,是为了更好地控制
《反不正当竞争法》规定,经营者在市场交易中,应当遵循()的原则,遵守公认的商业道
共用题干 第三篇ValuingChildhoodThevalueofc
截至2018年底,中国人工智能市场规模约为238.2亿元,同比增长率达到56.6
对于施工准备期工业广场已建公路,施工单位的使用、移交时的维修问题,应按( )方法
最新回复
(
0
)