首页
登录
职称英语
【B1】 [br] 【B5】 [originaltext] In about 45 years, temperatures on Earth will be
【B1】 [br] 【B5】 [originaltext] In about 45 years, temperatures on Earth will be
游客
2024-06-14
70
管理
问题
【B1】 [br] 【B5】
In about 45 years, temperatures on Earth will be hotter than at anytime during the past one million years, says the U.S. government’s top climatologist in a new report released today.
According to the report, published in the Proceedings of the National Academy of Sciences, the planet is just two degrees shy of an average temperature of 59 degrees Fahrenheit, which is what they believe the temperature was about a million years ago.
NASA’s James Hansen, along with colleagues from the University of California and Columbia University, are for the first time, marking a calendar signaling the approach of temperatures that humans have never experienced.
"Humans are now in control of the Earth’s climate, for better or worse," Hansen says.
Based on a "business as usual" scenario in which greenhouse gasses continue to rise, Hansan says we’ll break the million-year-old record in about 45 years.
What that temperature change means is that by mid-century, the world will experience even more record heat waves, wildfires, more intense storms and flooding. In other parts of the world, the increase may worsen drought conditions as more mountain glaciers and snow packs vanish, no longer sending water to the valleys below.
Hansen stresses we can’t wait that long to cut greenhouse gas pollution, because of the decades it takes for the climate system to respond to changes. "We need to get started now," he says. "We can’t wait another decade or two to take this seriously."
选项
答案
believe
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3633339.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】[originaltext]Inabout45years,temperaturesonEarthwillbe
【B1】[br]【B6】[originaltext]Inabout45years,temperaturesonEarthwillbe
【B1】[br]【B5】[originaltext]Inabout45years,temperaturesonEarthwillbe
【B1】[br]【B4】[originaltext]Inabout45years,temperaturesonEarthwillbe
【B1】[br]【B2】[originaltext]Inabout45years,temperaturesonEarthwillbe
Inabout45years,temperaturesonEarthwillbehotterthanatanytimedurin
[originaltext]Languageisawaytocommunicatewitheachother.Westartedt
[originaltext]Hiddenpassengerstravelinginships,trains,orevencarscan
[originaltext]ThesilenceoftheReferenceLibrarywasbrokenonlybyanocc
[originaltext]ThesilenceoftheReferenceLibrarywasbrokenonlybyanocc
随机试题
[originaltext]M:Goodmorning.MayIhelpyou?W:Goodmorning.I’dliketoren
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReading
经高压蒸气灭菌的物品一般可保留()。A.21天 B.14天 C.10天
信息论的创始人香农认为信息就是()。A.信息是事物现象及其属性标识的集合 B.
患儿,10个月。腹泻3天,鼻塞流涕,每日腹泻10余次,臭味不甚,尿黄。查体:体温
根据以下材料,回答题 Inatelephonesurveyofmor
净化空调系统综合效能测定调整项目不包括( )。 A、空气洁净度等级的测定
王老汉的妻子找到社会工作者,让社会工作者尽快帮忙解决王老汉的问题。社会工作者拟采
民生需求催生新兴职业 【背景链接】 俗话说,“三百六十行,行
以下对于入境货物的放行通关要求叙述正确的是( )。 A.申请品质检验的应审核
最新回复
(
0
)