首页
登录
职称英语
[originaltext] The interpretation of dreams has been a favorite activity of p
[originaltext] The interpretation of dreams has been a favorite activity of p
游客
2024-06-13
57
管理
问题
The interpretation of dreams has been a favorite activity of people for as long as we have had recorded history. Some of these dream interpretations have become famous, and some, like the European’ psychologist Sigmund Freud, felt that all dreams have meanings which relate to our personal relationships with family members and friends.
Good dreams include those in which we see ourselves succeeding in some difficult or pleasant activity such as singing, dancing, talking with our friends, or experiencing the happiness which may not occur in our waking hours. Many persons report dreams of competing in athletic competitions or music competitions. The performance in these events can go beyond anything we might experience in reality. Who among us has not dreamed of spending pleasant hours with our real or imaginary lover, enjoying his or her company in ways known only to those who have loved’? Interpreters of such dreams give varied meanings, most of which are probably not very reliable. But, we often awake from good dreams in a good mood, rested and ready to face the day.
Bad or unpleasant dreams include those which frighten us, recall unpleasant experiences from our lives, or present problems for which there is no evident solution. Dreams of failing an exam at school, dreams of losing a job or a good friend, dreams of accidents or death of a loved one in our family, etc, are unsettling and not easily understood. Some dream experts believe these dreams are now a threatening way to face a problem from real life. They give us a way to deal with the problem so that we may find it less stressful in our waking hours.
选项
A、Those dream interpretations are based on psychological thesis.
B、We can find nothing reliable in those interpretations.
C、Some dream interpretations have scientific support.
D、Most of the interpretations of dreams are not very believable.
答案
D
解析
Which is true about dream interpretations?
所有的选项都与梦的解释有关,故预测本题可能考查对梦的解释的依据与可信度。文章明确指出人们对梦做出了各种解释,但是多数不可信,故本题选择D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3632806.html
相关试题推荐
[originaltext]Manyyearsago,therelivedapoormanwhohadonlyoneson.
[originaltext]Manyyearsago,therelivedapoormanwhohadonlyoneson.
[originaltext]HenrySmithtaughtscienceattheCitySchool.Oncehewentt
[originaltext]HenrySmithtaughtscienceattheCitySchool.Oncehewentt
[originaltext]HenrySmithtaughtscienceattheCitySchool.Oncehewentt
[originaltext]ProfessorWangisaphysicsteacherinBeijing.Onceshewas
[originaltext]Eachdayweallmakemanychoices;mostofthesechoicesare
[originaltext]Eachdayweallmakemanychoices;mostofthesechoicesare
[originaltext]Eachdayweallmakemanychoices;mostofthesechoicesare
[originaltext]Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.
随机试题
Choosethecorrectletter,A,BorC.[br]Howmanypatientsdoesthehospitalc
Accordingtothepassage,mostmealsarenotincludedinthepriceoftoursmain
海水环境混凝土部位一般分为()。A.大气区 B.浪溅区 C.水位变动区
在头面部进行穴位注射时,一般剂量为A.0.3~0.5ml B.1~2ml C
A.白术B.党参C.马钱子D.刺猬皮E.枳实使用滑石粉炒的是()。
工程价格为建成一项工程,预计或实际在( )等交易活动中所形成的建筑安装工程的价格
像点与对应物点之间几何关系的恢复可以通过( )方法实现。A.模拟的 B.解析
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
2010年,我国进出口贸易总额为29727.6亿美元,同比增长34.7%。
男性,32岁,十二指肠溃疡病史1年,口服药物治疗,因4小时前呕吐鲜血来诊。血压为
最新回复
(
0
)