首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Tell us a bit about the kind of consumer that you’re going to
[originaltext]M: Tell us a bit about the kind of consumer that you’re going to
游客
2024-06-12
47
管理
问题
M: Tell us a bit about the kind of consumer that you’re going to be targeting at.
W: Well, C. K. or Calvin Klein, is really divided up between two worlds--the Calvin Klein Luxury Business which we call the "Collection" which is the best, the most expensive, luxurious products. And the world of C..K. which is really inspired by generation acts. It’s targeted to the younger people, to people who are more concerned about value, price, style. And the audience is much broader.
M: You are planning a fairly major assault on the Asian market. How did you set up?
W: Well, we set up an Asian company; we set up a Japanese company--Calvin Klein Japan, and Calvin Klein Asia. People who open up retail stores will distribute our products to other retail stores, and set up" ship in shop" concepts, distribute Jeans more broadly, underwear and various other products that we make. And that’s really exciting.
M: What does this mean though for your existing business relationships in Asia?
W: Isetan is one of our partners in the Japanese companies, as Mitsui is one of our partners. There is a group of some of the best business partners that we could have, who together understand what the mission is, and to really take full advantage of the opportunities that are there in Japan and Southeast Asia for us. And we’re doing the same in Europe. The plan is to globalize, you know. And we are doing, we are mirroring the same strategy in Europe as in Asia.
选项
A、One of Calvin Klein’s business partners.
B、One of the chain stores of Calvin Klein in Asia.
C、The sole agent of Calvin Klein in Japan.
D、A trade mission to South-East Asia.
答案
A
解析
What does Isetan mean according to the woman’s explanation?
四个选项均为名词短语,因而可以判定是对某一名词的解释。
在文章的最后,女士提到Isetan is one of our partners in the Japanese companies(伊斯坦不尔是公司在日本的一个合作伙伴),因此选A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3631005.html
相关试题推荐
[originaltext]The22ndofNovember1970isadaythatthreeBritishsoldier
[originaltext]The22ndofNovember1970isadaythatthreeBritishsoldier
[originaltext]Everycountrytendstoacceptitsownwayoflifeasbeingth
[originaltext]Everycountrytendstoacceptitsownwayoflifeasbeingth
[originaltext]Thegreatadvanceinrockettheory40yearsagoshowedthatl
[originaltext]Thegreatadvanceinrockettheory40yearsagoshowedthatl
[originaltext]Thegreatadvanceinrockettheory40yearsagoshowedthatl
[originaltext]Theterm"cultureshock"hasappearedinthepopularvocabula
[originaltext]M:Excuseme,areyouwaitingtobuyconcerttickets?W:Yes,Ia
[originaltext]W:I’msorry.Ijustdon’tagreewithyouatall.M:Look.Taket
随机试题
Insociolinguisticstudies,thesocialgroupsingledoutforanyspecialstudyi
WhenIhadaprivatechatwithher,Ifound______(她的一些评论非常有说服力).somecommentssh
"Ithurtsmemorethanyou",and"Thisisforyourowngood."Thesearethe【
6.47×10-5=_____0.0000647Youaregivenanegativevalueforthepowertowhich1
Thatboyissufferingfromunrequitedloveandpinesaway.A、ferventB、obsessive
AboutGlassandHowItIsMade1.Obsidian■Akindof【T1】_______
有关空调系统设备技术层的设置原则如下述,其中有误的是()。A.30层以上的高
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
根据《建筑基坑支护技术规程》(JGJ120—2012)锚杆试验的有关规定,下列
关于粘层油喷洒部位的说法,正确的有()A.沥青混合料上面层与下面层之间 B.
最新回复
(
0
)