首页
登录
职称英语
It seems like Americans use credit cards for everything. It’s a lot easier t
It seems like Americans use credit cards for everything. It’s a lot easier t
游客
2024-06-11
69
管理
问题
It seems like Americans use credit cards for everything. It’s a lot easier to spend money that you don’t see, isn’t it? Many Americans spend money that isn’t even there—and get deeper and deeper in debt. Why do so many people spend more than they have? "Buy now, pay later" has become an American way of life. Recently, American households spent nearly 11 billion dollars more than they earned, creating negative saving rate.
There are two ideas -- one, living within your means, and the idea that living on debt is a great equalizer (平衡装置). They both have validity because it is important that someone live within their means over their lifetime. When people are young and they are earning money but they have very little savings, they almost have to borrow in order to own a house or own a car. But as they grow older, they should develop the habit of saving, so that by the time they reach the end of their earning life, they have savings to live on in retirement, and live within their means.
"Buy now, pay later" is worked very well for us in the 90’s, but one suspects it won’t work forever. The only think that concerns me is that Americans are so contented, so optimistic, so unconcerned about any bumps in the road that many American households, not all of them, but many American households are very heavily extended in personal credit. A lot of credit card debt; people are paying very high prices for houses and borrowing heavily against those prices; and if we do run into a bump in the road, a recession, there are going to be a lot of house holds, not all of them, but many households that’ll be severely squeezed. That means we’re more vulnerable to serious financial distress than Japan is. Japan has been in financial distress for ten years, but one reason it’s been able to weather that is that the households had been very conservative, had a lot of savings, were very liquid, and were able to weather difficult times. And many American households would now be less able to do that because they are to heavily in debt. [br] In the eyes of the author, the idea living on debt is well grounded just as______.
选项
答案
living within ont’s means。
解析
根据题干中关键词the idea of living on debt和文章结构我们可以把该题定位到第二段。其中的第二句话说“They both have validity...”,其中,“validity”在文中的意思是“合理性”。由此可知,作者认为“living on debt”这种观念和“living within one’s ,means”都有其合理性。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3629129.html
相关试题推荐
ItseemslikeAmericansusecreditcardsforeverything.It’saloteasiert
ItseemslikeAmericansusecreditcardsforeverything.It’saloteasiert
ManyAmericansmindlesslyopposehunting.Theydosoevenincaseswhereani
ManyAmericansmindlesslyopposehunting.Theydosoevenincaseswhereani
ManyAmericansmindlesslyopposehunting.Theydosoevenincaseswhereani
ManyAmericansmindlesslyopposehunting.Theydosoevenincaseswhereani
ManyAmericansmindlesslyopposehunting.Theydosoevenincaseswhereani
[originaltext]M:Judy’stakingsixteencreditsandworkinginacomputercenter
[originaltext]M:Judy’stakingsixteencreditsandworkinginacomputercenter
[originaltext]M:Judy’stakingsixteencreditsandworkinginacomputercenter
随机试题
The(clothesyou)weardonotserveonlya(pure)practicalfunction.Theyspeak
Weenjoy(work)______withhimbecausehehasagoodsenseofhumour.working句意
TinyCameraClippedonYourShirtA)I’vebeensnappingphot
______theflood,theshipwouldhavereacheditsdestinationontime.A、Incaseo
甲审计人员在审计A公司2014年度财务报表时发现,2014年12月31日原材料—
怀疑肠套叠作诊断性空气灌肠时,注气压力宜选用A.10.6kPA.B.13.3kP
脑死亡发生于A.临终期 B.濒死前期 C.濒死期 D.临床死亡期 E.生
小刚期中考试不理想,父母答应如果期末考试能考好,就给他买电脑,于是小刚刻苦地学习
期货公司应当提示客户可以通过(),查询期货交易结算结果和有关期货交易的其他信息
位于A市A区的甲加工厂和新加坡乙贸易公司签订了一份加工合同,由甲方为乙方加工制作
最新回复
(
0
)